Stadion: Olympische Stadion (Kiel)

Herbeleef Germinal Beerschot - Sporting Lokeren (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Germinal Beerschot en Sporting Lokeren live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Op de 25ste speeldag neemt Germinal Beerschot het in eigen stadion op tegen Sporting Lokeren. De ploeg van Peter Maes telt al 39 punten, de ploeg van trainer Jacky Mathijssen amper 19 punten. Een thuiszege voor de thuisploeg is dus welgekomen.
3
 Gele kaart voor Mijat Maric
Eerste gele kaart in de wedstrijd is al een feit.
13
Eerste goede mogelijkheid van de wedstrijd is voor de bezoekers. Een schot van Overmeire wordt van dichtbij geblokt.
15
Een vrije trap van Leko, aan de rand van het strafschopgebied, gaat hoog over.
18
 Gele kaart voor Roni Porokara
Gele kaart voor Porakara na een late tackle op de helft van Lokeren.
21
Vervangen Hassan El Mouataz
Ingevallen Laurens De Bock

Peter Maes moet al noodgedwongen een wissel doorvoeren bij zijn ploeg.
25
Scheidsrechter Smet beleeft een moeilijke avond. Zowel de spelers op het veld als het publiek is het vaak oneens met de man in het oranje.
31
Francois met een goede actie op rechts. Zijn schot is echter niet goed geplaatst en gaat wel enkele meters naast het doel van Copa.
36
Leko mag nog eens een vrije trap nemen op een interessante plaats. Helaas kon niemand van Lokeren aan de bal en mag Kaminsky uittrappen.
39
Porokara gaat zijn man voorbij en levert een goede voorzet af naar Macdonald. Die laatste kan er echter weinig mee doen.
41
Custovic stond alleen aan de tweede paal, maar de aanvaller van Germinal Beerschopt kopt de bal nog naast. Het publiek stond al recht, maar helaas geen doelpunt voor de thuisploeg.
43
Het venijn zit hem duidelijk in de staart van de eerste helft. Francois kan zich goed doorzetten in het strafschopgebied van Lokeren, maar hij trapte van dichtbij in het zijnet.
44
Er komt 1 minuut extra tijd.

Scheidsrechter
Rust
In een weinig opwindende eerste helft is de stand nog altijd 0-0. We hopen op beterschap in de tweede helft.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is van start gegaan zonder wijzigingen bij beide elftallen.
51
Beide ploegen komen met veel goede wil uit de kleedkamer, maar tot dusver nog geen doelgevaar te noteren.
57

Goal
Doelpunt van Mijat Maric (Ivan Leko)
Een hoekschop van Leko wordt binnengekopt door Maric.
58
 Gele kaart voor Pieterjan Monteyne
Fout van Monteyne bestraft aan de zijlijn door scheidsrechter Smet.
61
Germinal Beerschot probeert onmiddellijk te reageren. Custovic trekt met veel goede wil in de aanval, maar schot gekeerd door een Lokers been.
63
Macdonald gaat langs Maric, maar stuit op doelman Copa.
65
Vervangen Benjamin Mokulu
Ingevallen Alfred Finnbogason

Peter Maes grijpt in na druk van de thuisploeg. Gaat Lokeren nu al meer verdedigend spelen met nog 25 minuten op de klok?