Datum: 17/12/2011 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 18
Stadion: Regenboogstadion
Live Essevee en Bergen zwaaien De Bleeckere uit
Tomas Taecke
| 0 reacties
Essevee en Bergen zwaaien De Bleeckere uit
Foto: © SC

Een man die de wedstrijd tussen Zulte Waregem en Bergen met stip had genoteerd is Frank De Bleeckere. Vanavond tracht hij voor de laatste keer een partij in goede banen te leiden.

De partij tussen Essevee en Bergen staat in het teken van het afscheid van Frank De Bleeckere. Onze Belgische nummer één zal iets over 21.45u voor de laatste keer een wedstrijd affluiten. Voor de figuranten staat er ook veel op het spel: Essevee wil voor de winterstop nog een thuiszege boeken, terwijl Bergen op zoek gaat naar eerherstel na de eerste thuisnederlaag tegen Cercle Brugge.

De West-Vlamingen kunnen nog steeds geen beroep doen op Minne, Matton en Rossini. Verder zijn er geen afwezigen en kan coach Darije Kalezic naar hartelust selecteren. De veldheer kiest voor dezelfde elf spelers die vorige week andermaal een voorsprong weggaven tegen OHL.

Naast De Bleeckere kijkt ook Tim Matthys al een poosje uit naar deze wedstrijd. De buitenspeler had zijn aandeel in de gloriejaren van Essevee, dat enkele jaren terug onder meer de beker won en ook op het Europese toneel hoge ogen gooide. Matthys zit ondertussen aan zeven assists en is zonder twijfel de hofleverancier van topschutter Jérémy Perbet. Bergen mist de geblesseerde Mombongo en M'Bow. Nicaise zit een schorsingsdag uit.

Opstellingen:

Zulte Waregem: Bossut, Dachelet, De fauw, Maréval, Hamalainen, D'Haene, Delaplace, Sterckx, Serwy, Chevalier, Naessens

Bergen: Werner, Timmermans, Dia, Sapina, Monteyne, Matthys, Blondelle, Lepicier, Matumona, Ibou, Perbet

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
Essevee is favoriet. Een gokje op Bergen daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Zulte Waregem de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 315 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Westerlo wint u 510 euro.

Meer nieuws

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent