Datum: 26/12/2011 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 19
Stadion: Jules Ottenstadion
Live Komt AA Gent op gelijke hoogte met Anderlecht?
Melissa Maes
| 0 reacties
Komt AA Gent op gelijke hoogte met Anderlecht?
Foto: © SC

Hopelijk hebben de spelers van AA Gent en Westerlo de feestmaaltijd goed verteerd, want vanavond staat hun laatste wedstrijd van 2011 op het programma. De Buffalo’s willen het jaar goed afsluiten, maar ook Westerlo wil niets liever dan die noodzakelijke drie punten mee naar huis nemen.

Westerlo verzamelde in achttien wedstrijden slechts dertien punten en ziet enkel STVV slechter doen. De zwaar gehavende Kemphanen kunnen op tweede Kerstdag niet rekenen op Owusu, Thiago, Cardoso, De Smet, Arbitman, Deelkens, Roef, Ngolok, Vanaudenaerde en Goor. Trainer Ceulemans ziet wel Wils terugkeren na vier schorsingsdagen.

De Buffalo’s werden zaterdag en zondag verwacht op het oefencomplex om voor de laatste keer dit jaar voluit te trainen. Coach Sollied kan nog steeds niet rekenen op Lepoint, M’Sila, Raman, Rafinha, N’Diayé en Soumahoro. Scheidsrechter van dienst is Dierick.

Volg de wedstrijd live via je favoriete voetbalwebsite vanaf 20.30 uur.

Vermoedelijke opstellingen:
AA Gent:
Boeckx, Baric, Melli, Arzo, Wallace, Thijs, Jørgensen, Conte, El Ghanassy, Ljubijankic, Brüls
Westerlo: Vanhamel, Corstjens, Wils, De Petter, De Greef, Delen, Juande, Vanthournout, Annab, Dekelver, Yulu-Matondo

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
AA Gent is favoriet. Een gokje op Westerlo daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt AA Gent de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 187,50 euro bij een gok van 307,50 euro. Bij winst van Westerlo wint u 1650 euro.

Meer nieuws

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent