Datum: 21/01/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 21
Stadion: Jan Breydel
Live Daum gunt Refaelov basisplaats, Meunier neemt plaats op de bank
Tomas Taecke
| 0 reacties
Daum gunt Refaelov basisplaats, Meunier neemt plaats op de bank
Foto: © SC

Club Brugge moet vanavond de draad terug oppikken na de ontluisterende nederlaag in het Astridpark. Met KV Mechelen krijgt het een tegenstander over de vloer die na Nieuwjaar kon aanknopen met een ruime zege tegen seizoensrevelatie Bergen.

Met nieuwkomer Carlos Bacca in de wedstrijdselectie tracht Club Brugge vanavond in eigen huis de nederlaag op bezoek bij Anderlecht door te spoelen. In een rechtstreeks duel ging uitdager blauw-zwart tegen de titelkandidaat bij uitstek plat op de buik (3-0). Zonder de geblesseerde Vadis gaat Club vanavond tegen Mechelen en woensdag tegen Beerschot op zoek naar een foutloze zes op zes.

Thibaut Van Acker neemt vanavond de plaats in van de onbeschikbare Vadis Odjidja. De jonge middenvelder gaf deze week aan dat zijn geduld stilaan opraakt, bij deze krijgt hij de gelegenheid om zich in de kijker te spelen. Verder verhuist Meunier naar de bank, Refaelov neemt zijn plaats in. Voor nieuwe aanwinst Bacca is er geen basisplaats weggelegd, al zullen alle ogen op de Colombiaan gericht zijn bij een eventuele invalbeurt. Naast Vadis zijn ook Deschilder, Blondel en Van Gijseghem onbeschikbaar.

KV Mechelen hervatte na een slappe heenronde hoopgevend tegen Bergen. De Mechelaars gaan op zoek naar een stunt in het Jan Breydelstadion en doet dat misschien voor het laatst met de gegeerde Julien Gorius. In de wandelgangen wordt er gefluisterd dat Club Brugge één van de voornaamste kandidaten is om de middenvelder in te lijven. Coach Marc Brys kan geen beroep doen op de geblesseerden Alibec, Van Loo, Geudens en Vidarsson. Zhairi en Ruiz verhuizen naar de bank, Henkens en Destorme koman aan de aftrap.

Opstellingen:

Club Brugge: Jorgacevic, Donk, Hoefkens, Almeback, Stenman, Van Acker, Zimling, Dirar, Refaelov, Vleminckx, Vazquez

KV Mechelen: Renard, Ghomsi, Pandza, Biset, Chen, Henkens, De Witte, Destorme, Cordaro, Gorius, Diabang

De scheidsrechter van dienst is Christoph Virant.

U kan de wedstrijd vanavond bij ons live volgen vanaf 20.00 uur…

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
Club Brugge is favoriet. Een gokje op KV Mechelen daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Club Brugge de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 213 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van KV Mechelen wint u 1087,50 euro.

Meer nieuws

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent