Datum: 25/02/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 27
Stadion: Het Kuipje
Live Ceulemans brengt Kabasele, Adams en Hemmen tegen KV Mechelen
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Ceulemans brengt Kabasele, Adams en Hemmen tegen KV Mechelen
Foto: © SC

Westerlo wil absoluut voor STVV blijven met het oog op play-off 3 en moet daarom punten pakken tegen KV Mechelen. Trainer Jan Ceulemans sleutelde aan zijn elftal.

Robby Morren in Westerlo

Bij KV Mechelen mag Kevin Vandenbergh nog eens aan de aftrap komen nu Ruiz geblesseerd is. Trainer Jan Ceulemans sleutelde aan zijn ploeg en laat Kabasele, Adams en Hemmen aan de partij beginnen. Yulu-Matondo, Juande en Annab worden naar de bank verwezen.

Westerlo is dan mathematisch nog niet veroordeeld tot play-off 3, toch heeft de club er zich al bij neergelegd dat het play-off 3 zal spelen. Daarbij is het belangrijk dat Westerlo Sint-Truiden achter zich houdt en op dit moment telt STVV slechts 3 punten minder. Een overwinning in eigen huis is dus een must. KV Mechelen is op zijn beurt mathematisch nog niet uitgeschakeld voor play-off 1 maar met 6 punten achterstand op de zesde uit de rangschikking, wordt dat wel een bijzonder moeilijke opdracht.

Het is al langer bekend dat Westerlo dit seizoen zit in de hoek waar de klappen vallen. Zo moeten de Kempenaren ook vanavond liefst 12 spelers missen wegens blessureleed, waaronder aanvoerde De Petter, Wils, Owusu, Arbitman, Dekelver en Sidibe. Bij KV Mechelen moet coach Marc Brys het stellen zonder Iddi, Van Loo, Ruiz en Vidarsson. Kevin Geudens is er wel opnieuw bij. 

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
KV Mechelen is favoriet. Een gokje op Westerlo daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.
Steekt Westerlo de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 420 euro bij een gok van 150 euro. Pakt  KV Mechelen de 3 punten, dan wint u 367,50 euro.

Meer nieuws

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-0 KAA Gent KAA Gent