stvSTVV
andAnderlecht
Datum: 18/03/2012 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 29
Stadion: Stayen
Live Canesin neemt plaats Suarez in
Canesin neemt plaats Suarez in
Foto: © SC

Sint-Truiden is reeds veroordeeld om de PO III te spelen, maar strijdt nog met Westerlo om het thuisvoordeel. Met een bezoek van Anderlecht krijgen de Kanaries echter een serieuze dobber voor de voeten.

STVV zal het zonder Thomas Chatelle moeten stellen. De flankspeler wordt gehuurd van Anderlecht en mag zodoende niet meespelen tegen zijn ploeg van herkomst. Een regel die Anderlecht dit seizoen invoerde. Reza start voor het eerst dit jaar in de basis.

Anderlecht zal het moeten doen zonder Matias Suarez die heel de week met griep sukkelde en ook nog een patellapeesontsteking heeft. Zijn plaats wordt ingenomen door Fernando Canesin. Molins - al een paar weken met de beloften actief - zit voor de eerste keer dit seizoen op de bank.

Opstellingen:
STVV: Verhulst, Mennes, Euvrard, Buysens, Iandoli, Daeseleire, Delorge, Christ; Deferm, Reza, Rossini
Anderlecht: Proto, Biglia, Odoi, Jovanovic, Kouyate, Kljestan, Safari, Mbokani, Wasilewski, Gillet, Canesin

Wat denkt BWIN over deze wedstrijd?

Anderlecht is favoriet. Een gokje bij BWIN op STVV daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Anderlecht met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 135 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van STVV wint u 850 euro.

Meer nieuws

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent