Datum: 27/08/2011 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Stade Charles Tondreau
Live Blijft Bergen of Zulte Waregem ongeslagen?
Maarten Verhoeven
| 0 reacties
Blijft Bergen of Zulte Waregem ongeslagen?
Foto: © SC

Zowel Bergen als Zulte Waregem hebben dit seizoen nog niet verloren. Beide ploegen haalden zes punten uit vier wedstrijden.

Bergen en Zulte Waregem zijn goed gestart aan de competitie, en dat terwijl ze al enkele toppers ontmoet hebben. Vooral de goede start van Bergen is een verrassing. Vooraf werden De Draken door velen getipt als een degradatiekandidaat. Na vier speeldagen heeft Bergen echter al gewonnen van STVV en hield het Standard en Anderlecht in bedwang.

Een grote meevaller voor Bergen is dat Perbet na een dispuut met Lokeren alsnog aan Bergen werd toegewezen. De Fransman is voorlopig topschutter met vijf doelpunten. Tim Matthys, ex-Zulte Waregem, begint vanavond allicht opnieuw op de bank. Sapina en Van Imschoot zijn nog geblesseerd.

Het Zulte Waregem van trainer Kalezic oogst lof voor zijn frisse manier van spelen, met vlotte combinaties. Het won van OHL en speelde gelijk tegen drie ploegen die vorig jaar Play-Off 1 bereikten: Lokeren, Genk en Club Brugge.

Bij Zulte Waregem ontbreken D'Haene, Skulason, Sterckx en Habibou wegens blessures. Het is uitkijken naar ondere andere Trajkovski. Het 18-jarige talent uit Macedonië liet in het seizoensbegin al heel wat mooie dingen zien.

Scheidsrechter vanavond is Johan Verbist. U kan de wedstrijd vanaf 20u LIVE hier volgen.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Bergen is favoriet. Een gokje op Zulte Waregem daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.
 

Steekt Bergen de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 330 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Zulte Waregem wint u 450 euro.

Meer nieuws

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent