Stadion: Herman Vanderpoortenstadion (Het Lisp)

Volg de match tussen Lierse SK en Sporting Lokeren live, samen met vele andere supporters.

Lierse SK: Kawashima Eiji, Vandooren Gonzague, Grncarov Boban, Thompson Kenny, Saïdi Karim, Wils Thomas , Maric Milos, Dequevy Joeri, Claasen Daylon, Ayew Abdul Ibrahim, Elgabas Mohamed .
Sporting Lokeren: Copa Boubacar, Gueye Ibrahima, Tiko Tsholola, Taravel Jérémy, Tshimanga Derrick, Leko Ivan, Persoons Koen, Overmeire Killian, De Ceulaer Benjamin, Mokulu Benjamin, De Pauw Nill.
Saïdi heeft zich geblesseerd tijdens de opwarming en wordt vervangen door Frans.
1
De wedstrijd wordt door Lierse op gang getrapt.
2
Lokeren zorgt voor een eerste aanvalsgolf, maar de voorzet van Tshimanga wordt makkelijk weggewerkt.
4
Frederik Frans kopt een bal aan de tweede paal binnen, maar het doelpunt wordt afgekeurd. Waarom? Mogelijk vanwege een duwfout.
10
Een schot De Pauw brengt Kawashima niet in verlegenheid.
16
Koen Persoons heeft zich aan de dij geblesseerd en moet naar de kant.
18
Vervangen Koen Persoons
Ingevallen Laurens De Bock

18
 Gele kaart voor Derrick Tshimanga

20
Een voorzet van Kenny Thompson belandt in de armen van Copa.
23
Scheidsrechter Brinckman heeft al enkele twijfelachtige beslissingen genomen. Voorlopig nog zonder grote gevolgen.
27
Benji De Ceulaer probeert het met een schot, maar dat wijkt af op Grncarov. De wedstrijd mist grote kansen.
29
El Gabas besluit vanuit de korte hoek naast.
30
 Gele kaart voor Ivan Leko

30
Vervangen Milos Maric
Ingevallen Alexander Mathisen

Nu is aan de overkant Maric geblesseerd. Hij wordt vervangen door Mathisen.
36
Een voorzet van Ayew mislukt en gaat over doel. Hier zat meer in.
38
Elgabas met de kans van de wedstrijd, maar hij duwt de bal in de armen van Copa.
40
Zo was de beste kans in de eerste helft tot dusver voor Lierse. Het blijft echter nog steeds 0-0.
41
Ayew haalt nu de achterlijn, maar Elgabas komt net tekort om de aanval af te ronden.
43
Elgabas wil het met een knappe omhaal doen, maar hij raakt de bal niet goed. Lierse zoekt nadrukkelijk de voorsprong.
45
Mathisen wacht te lang om te besluiten en weg kans. Lierse komt het dichtst bij een doelpunt!

Scheidsrechter
Rust
Lierse en Lokeren gaan rusten bij een 0-0-stand. Vooral Lokeren mag daar blij mee zijn, want de beste kansen waren voor de thuisploeg.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is begonnen.
48
Er werden geen wissels doorgevoerd tijdens de rust. Peter Maes zal van zijn team wel een betere prestatie verwachten dan voor de pauze
49
De Ceulaer legt terug op Leko, die ineens trapt: Kawashima pakt.
50
Een schot van Overmeire gaat naast. Lokeren is beter uit de kleedkamers gekomen.
54
Mokulu komt heel dicht bij de 0-1. Hij staat alleen voor Kawashima, maar de Japanse doelman redt de meubelen voor Lierse.
58
Strafschop voor Lierse na hands van Taravel!
58
 Gele kaart voor Jérémy Taravel

59

Goal
Doelpunt van Mohamed El Gabas (Onbekend Onbekend)
Elgabas mist niet vanaf de stip en brengt Lierse op voorsprong!
61
Vervangen Nill De Pauw
Ingevallen Hamdi Harbaoui

Peter Maes gooit Harbaoui in de strijd. Lokeren moet dan ook een achterstand zien weg te werken.
66
Vervangen Derrick Tshimanga
Ingevallen Hassan El Mouataz

Verrassende ingreep bij Lokeren: Tshimanga moet naar de kant.
67
Tiko redt een hakje van Grncarov van de lijn. Hier was het bijna 2-0!
69
Dequevy snijdt naar binnen en trapt: Copa pakt.
70
Kawashima brengt redding op een poging van Leko.
72
Een kopbal van Grncarov gaat naast. De eerste overwinning komt steeds dichterbij voor Lierse.
75
Het blijft wel spannend op het Lisp.
80
Thompson is licht geblesseerd en wordt vervangen door Gaxa.
83
Lokeren brengt Lierse nauwelijks in de problemen.