Datum: 20/10/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 11
Stadion: Jan Breydel
Live Cercle rekent op Gudjohnsen
Tomas Taecke
| 0 reacties
Cercle rekent op Gudjohnsen
Foto: © SC

Na een korte invalbeurt aan de Gaverbeek moet Eidur Gudjohnsen Cercle Brugge vanavond naar een tweede seizoenszege dirigeren. Groen-zwart wil in het doorgaans felbevochten duel tegen Malinwa de punten kost wat kost thuishouden.

Geschenken worden er niet uitgedeeld wanneer Cercle Brugge en KV Mechelen elkaar in de ogen kijken. Zeker niet wanneer groen-zwart in de kelder van het klassement staat en een driepunter nodig heeft om zich van de rode lantaarn te ontdoen. De Mechelaars rekenen op hun beurt op PO1 en kunnen zich na de nederlaag tegen KVK geen nieuwe verliesbeurt permitteren.

Bij Cercle is Verbist opnieuw fit, ook Smolders is hersteld. Enkel Mertens, Goddeeris en Vanderbeke liggen nog steeds in de lappenmand. Aan de overzijde kan Harm Van Veldhoven, die zaterdagavond terugkeert naar zijn oude club, geen beroep doen op Pandza, De Petter, Van Tricht, De Witte, Ruiz en Renard. Bovendien is Diabang geschorst.

De partij wordt om 20 uur op gang gefloten door scheidsrechter Wim Smet. Alles is LIVE te volgen via onze website!

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Cercle Brugge  is favoriet. Een gokje bij UNIBET op KVM daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Cercle Brugge  met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 210 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Malinwa strijkt u 315 euro op.

Meer nieuws