Datum: 08/12/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 19
Stadion: Achter de Kazerne
Live KV Mechelen - Lokeren: De Petter maakt wederoptreden
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
KV Mechelen - Lokeren: De Petter maakt wederoptreden
Foto: © SC

Lokeren wil op het veld van KV Mechelen beginnen bouwen aan een nieuwe reeks overwinningen. De club moet het wel stellen zonder zijn aanvaller Harbaoui en zijn coach Peter Maes. Bij KV Mechelen maakt Steven De Petter zijn wederoptreden.

Lokeren ging vorige week na een spektakelstuk met 3-4 op eigen veld onderuit tegen Racing Genk. De Oost-Vlamingen prijken op de derde plaats in het klassement maar voelen wel de hete adem van Genk en Standard. Lokeren wil graag een nieuwe reeks neerzetten en wil daar Achter de Kazerne aan beginnen.

Coach Peter Maes, die geschorst vanuit de tribune moet toekijken, moet puzzelen. Taravel en De Pauw liggen in de lappenmand en Hamdi Harbaoui, die deze week zijn contract verlengde, is geschorst.

KV Mechelen kan na de nederlaag tegen Waasland-Beveren toch met een goed gevoel aan deze wedstrijd beginnen nadat het vorige week een punt pakte tegen Club Brugge. Harm Van Veldhoven heeft af te rekenen met een lange lijst geblesseerden: Chen, Pandza, De Witte, Renard en Ruiz. 

De Maneblussers behaalden de afgelopen weken een teleurstellende 3 op 18 en wachten al meer dan een maand op een overwinning. Die is dringend nodig om niet weg te zakken naar de onderste regionen van het klassement.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

KV Mechelen  is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Lokeren daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60  euro gratis.

Gaat KV Mechelen  met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 245 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van KV Mechelen strijkt u 265 euro op.

Meer nieuws

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent