Datum: 19/08/2012 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Stade du Pays de Charleroi
Live Waalse derby: Charleroi en Standard hebben punten nodig
Waalse derby: Charleroi en Standard hebben punten nodig
Foto: © SC

Deze namiddag om 18u staat de Waalse derby tussen Charleroi en Standard op het programma. Voor beide clubs staat er meer dan het prestige op het spel. Vooral Standard moet dringend punten gaan sprokkelen.

Met vier op negen kan Standard niet tevreden zijn over zijn competitiestart. De Rouches wonnen de vorige speeldag tegen Waasland-Beveren, maar overtuigend was het spel nog niet. Vooral vooraan heeft Standard de nodige problemen. Batshuayi en Gonzalez zijn daarbij ook nog out en Ogunjimi staat misschien voor een lange afwezigheid. Daarnaast zijn er nog de transferperikelen rond Pocognoli. De jonge Ezekiel moet zich bewijzen.

Ook Charleroi won op de vorige speeldag. De jonge trainer van de Carolo's, Yannick Ferrera, heeft al aangekondigd geen wijzigingen door te voeren. Wie trekt aan het langste eind? U kan het hier volgen vanaf 18u. Bij Charleroi debuteert N'Ganga, de pas aangeworven Fransman start tegen Standard. Kaya verhuist verrassend naar de bank.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Standard is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Charleroi daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Standard met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 185 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Charleroi strijkt u 400 euro op.

Meer nieuws