Datum: 31/01/2014 01:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 12
Stadion: Stade du Pays de Charleroi
Live Niet veel te beleven
Niet veel te beleven
Foto: © SC

Oostende trekt vanavond richting Henegouwen. De Kustploeg trekt na het goede resultaat in Lokeren voor de Beker en de winst tegen Waasland-Beveren met pakken vertrouwen naar Charleroi.

Over Charleroi valt er heel wat te schrijven. De laatste weken verloren de Carolo's hun drie grote sterkhouders: Kaya, Milicevic en Pollet. De vervangers zijn nog niet speelgerechtigd en dus moet Felice Mazzu zich redden met al wat er over blijft, al is dat -vooral kwalitatief - niet veel.

Oostende heeft dan weer wel middenvelder Andile Jali tot zijn beschikking. De Zuid-Afrikaan lijkt één van de strafste transfers van Marc Coucke te worden, maar moet het nog bewijzen op het veld. Afwachten ook of Franck Berrier kan spelen na zijn schouderblessure, maar de medische staf heeft alvast groen licht gegeven. Lukaku is wel nog geblesseerd en aanwinst Fédé Vico is nog niet speelgerechtigd.

Beleef de wedstrijd nog intenser!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met een inzet van 60 euro verdien je 128 euro als favoriet Charleroi de partij wint. Zet je 60 euro in op winst van Oostende, dan kan je dat maar liefst 168 euro opleveren. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws