cluClub Brugge
kvmKV Mechelen
Datum: 16/01/2015 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 22
Stadion: Jan Breydel
Club Brugge wil Blondel eren met overwinning tegen Malinwa
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Club Brugge wil Blondel eren met overwinning tegen Malinwa
Foto: © Photonews

Club Brugge en KV Mechelen spelen de komende vijf dagen twee keer tegen elkaar. Dinsdag staat de bekerwedstrijd op het menu, maar vanavond rolt de bal in de Jupiler Pro League.

En het kan wel eens leuk worden op Olympia. Club Brugge slaagde er dit seizoen nog niet in om te winnen van Malinwa. In de competitie ging blauw-zwart met de billen bloot Achter De Kazerne en de heenwedstrijd van de Cofidis Cup eindigde op een scoreloos gelijkspel. 

Michel Preud'homme kiest vanavond wellicht voor Vladan Kujovic tussen de palen als vervanger voor Mathew Ryan. Verder kan de Luikenaar nog niet rekenen op de geblesseerden Victor Vazquez, Bjorn Engels en Nikola Storm. Stefano Denswil viert zijn eerste selectie. 

"Ik vind het niet zo'n prettige zaak om twee keer na elkaar tegen dezelfde ploeg te spelen", aldus Michel Preud'homme. "Op die manier is het verrassingseffect sowieso weg."

De Maneblussers willen in 2015 ook op verplaatsing eens punten beginnen pakken. "De ballen vlogen er tijdens de stage alleszins vlotjes in", lacht Seth De Witte. "Al wil ik vooral die bekerwedstrijd winnen."

Kan KV Mechelen opnieuw winnen van Club Brugge? 

In dat geval levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al snel 480 euro op. Durf je zelfs geld te zetten op een nieuwe 1-3-overwinning? Dan mag je maar liefst 3.360 euro bijschrijven op je bankrekening. Voetbalkrant.com helpt je alvast graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig. 

Meer nieuws