Datum: 13/09/2014 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Achter de Kazerne
Blijft Westerlo ook Achter de Kazerne ongeslagen?
Blijft Westerlo ook Achter de Kazerne ongeslagen?
Foto: © Photonews

KV Mechelen gaat in eigen huis op zoek naar een derde thuisoverwinning in vier partijen. Tegen nieuwkomer en seizoensrevelatie wordt dat echter geen makkelijke opdracht: de Kemphanen verloren dit seizoen nog geen enkele keer.

In de stand gaapt amper een kloof van vier punten tussen het nummer 13 (Mechelen) en het nummer 4 (Westerlo), maar toch is dit duel van primordiaal belang.

De thuisploeg wil de zure nederlaag in Charleroi afspoelen met een overwinning en bewees in eigen huis dit seizoen tegen Genk en Club Brugge al dat het mooi voetbal op de mat kan brengen. Dat moet het doen zonder Paulussen: de rechtsback is maanden buiten strijd.

Selectie KV Mechelen: Biebauw, De Witte, Hanni, Cordaro, Bateau, Matthys, Vandam, Rits, De Petter, Veselinovic, Van Tricht, Biset, Adesanya, Van Damme, Claes, Faidherbe, Pacovski, Kosanovic, Obradovic, Cissé.

Cools, Rommen en Sno zijn geblesseerd bij de bezoekers van Westerlo, die dit seizoen nog geen enkele keer verloren. Samen met Anderlecht zijn ze de enige ongeslagen teams.

Selectie Westerlo: Cordier, Apau, Koffi, Maertens, Godeau, Geudens, Lecomte, Annys, Vandenbergh, MacDonald, Gounongbe, Aoulad, Dorda, Schuermans, Schouterden, Verschueren, Ruyssen, Molenberghs, Gielen, Van Langendonck.

Gaat Westerlo voor het eerst verliezen? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET je al 156 euro op. Geloof je eerder in een gelijkspelletje? Dan mag je maar liefst 168 euro bijschrijven op je bankrekening. Voetbalkrant.com helpt je alvast met plezier op weg. Stel via deze link je gratis wedtegoed (60 euro) veilig!

Meer nieuws

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-0 KAA Gent KAA Gent