kvkKV Kortrijk
zwaZulte Waregem
Datum: 05/03/2016 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 29
Stadion: Guldensporenstadion
Houdt KVK de rivalen van Essevee uit play-off 1?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Voorbeschouwing: KV Kortrijk - Zulte Waregem

Houdt KVK de rivalen van Essevee uit play-off 1?
Foto: © photonews

Voor KV Kortrijk lijkt het seizoen eigenlijk voorbij. De Kerels zijn zeker van een plek in play-off 2 en kunnen die rustig voorbereiden. Alhoewel, met de derby op het programma, weet je nooit.

De Kortrijkzanen zouden er immers niet rouwig om zijn mocht door hun toedoen Zulte Waregem play-off 1 missen. De grote rivaal uit de streek staat momenteel op die zesde plaats en lijkt de beste papieren in handen te hebben.

Het Guldensporenstadion is volledig uitverkocht voor de derby van Zuid-West-Vlaanderen. Bij KVK is overigens enkel Fabien Boyer er geblesseerd niet bij.

Selectie KV Kortrijk: Maxime Chanot, Arno Claeys, Birger Verstraete, Stijn De Smet, Nebojsa Pavlovic, Thanasis Papazoglou, Hervé Kage, Adam Marusic, Michalis Sifakis, Darren Keet, Gertjan De Mets, Samuel Gigot, Xavier Mercier, Elohim Rolland, Gilles Lentz, Kristof D'Haene, Zarko Tomasevic, Tomislav Kis, Sidy Sarr en Michaël Olaitan.

Bij Zulte Waregem zullen ze het zonder de geschorste Steve De Ridder moeten stellen. Ook Karel d'Haene, Bostyn en Aneke zijn nog steeds onbeschikbaar. Coach Francky Dury rekent op de volgende spelers.

Selectie Zulte Waregem: Bossut, Baudry, Diallo, Verboom, Sami, Thiam, Poletanovic, Leye, Buyl, Dalsgaard, Benteke, Meïté, Mendy, Steppe, Lepoint, Cordaro, Brebels, Kaya, Essikal en Van Cauwenberghe.

Bij Unibet is KVK favoriet. Een goeie gok van 60 euro op de Kerels kan 132 euro opleveren. Die zestig euro krijg je met deze link zelfs gratis!

Meer nieuws