Datum: 10/12/2016 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 18
Stadion: Le Canonnier
Buitenshuis eens volle buit voor KVM of nieuw elan in Henegouwen onder Rednic?
Redactie
| 0 reacties

Moeskroen-KV Mechelen om 20u30

Buitenshuis eens volle buit voor KVM of nieuw elan in Henegouwen onder Rednic?
Foto: © photonews

KV Mechelen geeft vanavond om 20u30 Moeskroen partij. Kan Mircea Rednic wat zijn voorganger Glen De Boeck niet kon? De punten zouden alvast welkom zijn, want de Henegouwers bengelen helemaal onderaan.

Het wordt trouwens geen sinecure voor Moeskroen, want Mechelen heeft nog steeds (van ver) uitzicht op play-off 1. De achterstand op de nummer zes, Charleroi, bedraagt vijf punten. In de vorige confrontatie werd het 2-0 voor de jongens van Yannick Ferrera en ondertussen hebben ze ook al de scalp van Gent en Standard aan hun gordel hangen.

Rednic-effect?

Thuis loopt het allemaal van een leien dakje voor Mechelen, maar buitenshuis pakten ze slechts één punt uit hun laatste vier wedstrijden. Bij Moeskroen zullen de spelers zich allemaal willen bewijzen aan nieuwe coach Mircea Rednic. De Roemeen zou wel eens een hoop veranderingen kunnen doorvoeren ten opzichte van verleden week.

Benieuwd of het zoden aan de dijk zal brengen. De bedoeling is alvast om één club achter hen te houden en waarschijnlijk zal het een concurrentiestrijd worden met Westerlo.

Meer nieuws