Volg de match tussen KV Kortrijk en SK Beveren live, samen met vele andere supporters.

Janevski en Van Lancker zijn er klaar voor, maar ja ... gelooft iemand echt dat het vanavond nog ergens om gaat?
We zijn er aan begonnen in het Guldensporenstadion.
1
Meteen een schotje van D'haene tussen de palen, maar geen echte bedreiging voor Köteles.
4
Het eerste echte schotje van de wedstrijd is er eentje van Conté, maar hij trapt een half metertje over de kooi van Sifakis.
7
De eerste aanvalsdrift is een beetje gaan liggen.
9

11
Een schotje van Chevalier, maar toch een dikke meter naast. Een hobbelende bal op het veld, dat ook wel wat.
15
We naderen het kwartier en we zijn nog niet écht onder stoom gekomen door deze partij. Saadi wilde nog eens iets laten zien, maar stond buitenspel.
17
Sifakis houdt Kortrijk recht!
Plots dan toch een dubbele kans voor Waasland-Beveren. Eerst pakt hij het schot van Conté, in de herneming kan hij ook Myny van de 0-1 houden. Wel een goede actie van Langil!
20
Eerst een keertje Chevalier in de diepte, daarna ook Saadi die een fout claimt. Weinig aan, op het eerste zicht.
24
Kansen aan beide kanten. Aan de ene kant bijna Cerigioni, aan de overkant moest Köteles een bal vanonder de lat duwen - bijna een owngoal van Camacho.
27
Over halfweg de eerste helft. We hebben wel al wat kansen gezien, maar echt wild zijn we dus nog niet geworden van deze partij.
30
Op het halfuur blijft het wachten op een doelpunt. Chevalier heeft iets in gedachten, maar het levert bitter weinig op.
33
Langil nog eens met een goede actie, maar zijn aflegger komt nét niet aan. Het blijft wel een heerlijke voetballer om aan het werk te zien.
37
Kabbelen richting rust ...
Opnieuw een heet standje aan beide kanten, maar Kovacevic en Langil doen er te weinig mee. We kabbelen richting rust ...
41
Nog een viertal minuutjes, het spel kabbelt wat heen en weer. Het blijft toch wat afwachten op echte kansen.
44
Geen extra minuten in deze eerste helft? Het spel heeft niet echt stilgelegen ook natuurlijk.

Scheidsrechter
Rust
KV Kortrijk - Waasland-Beveren: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
20:47
Rusten na 45 minuten slaapverwekkend voetbal
Enfin, er waren wat (halve) kansjes aan beide kanten, maar 0-0 lijkt ons toch wel de al bij al logische ruststand.
46
We zijn er opnieuw aan begonnen hier in Kortrijk. Krijgen we meer voetbal te zien na de rust?
49
Duwtje op D'Haene in de vijandige box, maar Wouters gaat er niet op in.
50
Aan de overkant meteen een kansje voor Cerigioni, opnieuw op aangeven van Langil. Naast.
53
Saadi met een schotje, maar geen probleem voor Köteles.
53
 Gele kaart voor Steeven Langil

54
Langil krijgt ondertussen een gele kaart voor een schwalbe. Er was een licht contact, maar te weinig.
57
Elleboogje van D'Haene aan het adres van Jans, geen kaart.
58

Goal
Doelpunt van Alessandro Cerigioni (Laszlo Köteles)
Goede voorzet vanop links, De Schutter legt met de kop naar Cerigioni en die werkt knap af met de kop. WB lijkt de redding nu beet te hebben!
59

Goal
Doelpunt van Idriss Saadi (Kristof D'Haene)
Saadi meteen met het antwoord: 1-1 op voorzet van D'Haene. We staan weer even ver als twee minuten geleden!
59
 Gele kaart voor Idriss Saadi

62
Van Der Bruggen laat nog eens iets zien, maar zijn bal gaat uiteindelijk naast de kooi van Köteles.
64

Goal
Doelpunt van Alessandro Cerigioni (Olivier Myny)
Alle gevaar komt van links bij de bezoekers. Deze keer trapt Myny uiteindelijk zo slecht dat Cerigioni er 1-2 kan van maken.
64
Kortrijk gaat meteen bijsturen met een nieuwe naam.
65
Vervangen Xavier Mercier
Ingevallen Jovan Stojanovic

66
Ook Joaozinho gaat nu op de bon voor een erg late tackle op Buatu.
66
 Gele kaart voor João Carlos Reis Graça

67
 Gele kaart voor Olivier Myny

69
Kaarten, wissels, doelpunten ... Het is erg druk om alles bij te houden in deze tweede helft.
70
Vervangen Olivier Myny
Ingevallen Aleksandar Boljević

71
Krijgen we nog iets? De thuisploeg heeft nog 20 minuutjes.
74
Kortrijk wil ook Veldwijk nog brengen, om hier toch nog iets te laten zien aan zijn fans.
74
 Gele kaart voor Niels De Schutter

77
En daar is de volgende kans alweer: goede voorzet D'haene, maar niemand die er kan tegenlopen. Kortrijk zet een slotoffensief in.
78
Vervangen Dimitri Lucas
Ingevallen Lars Veldwijk

80
Een knietje van Joaozinho op de kont van Boljevic. Opgepast, dat had een tweede gele kaart kunnen zijn.
82
De ene kaart na de andere nu, maar het spel is wel opnieuw aan het verwateren.
82
 Gele kaart voor Jovan Stojanovic

84
Veldwijk ziet een mogelijkheid en trapt meteen in het zijnet. Hij hoopt de netten eens bol te zetten vandaag.
85
Vervangen Sidy Sarr
Ingevallen Stijn De Smet

87
Nog een drietal minuutjes en de wedstrijd zit erop. Krijgen we nog iets? Beveren is in ieder geval definitief gered.