Eerste kans van de match, Nill De Pauw kan vrij uithalen en probeert het met een chip. Op het dak van het doel.
7

Goal
Doelpunt van Isaac Kiese Thelin (Ryota Morioka)
Een voorzet vanop rechts en Thelin kan helemaal vrij van dichtbij voorbij Leali werken. Goede start van de bezoekers!
10
De thuisploeg drukt, maar Waasland-Beveren loert op omschakelingsmomenten. Deze keer wordt het slecht uitgespeeld door Ampomah.
13
Zulte Waregem komt er goed uit voetballend, maar Olayinka botst uiteindelijk op Roef. Geen strafschop volgens de ref.
14
En nu wil ook een kopbal van Baudry er niet in. De druk wordt intenser.
16

Penalty
Penalty voor Zulte Waregem
Olayinka wordt aangetikt in het hoekje en Van Driessche legt de bal nu wél op de stip.
17

Goal
Doelpunt van Brian Hamalainen
Hamalainen oog in oog met Roef, die er nog half aan zit. De bal gaat wel tegen de touwen!
20

Goal
Doelpunt van Isaac Kiese Thelin (Aleksandar Boljević)
Uit het niets staat het 1-2. Met dank opnieuw aan Thelin, die opnieuw van dichtbij kan afwerken.
23
Halfweg de eerste helft en we zagen al drie doelpunten. De fans van Essevee blijven zingen!
25
Morioka bijna met de 1-3 aan de voet, maar De Pauw haalt de angel uit het omschakelingsmoment. Er zit veel tempo in de match.
29
Daar zijn de bezoekers opnieuw, maar het schotje van Boljevic is niet indrukwekkend genoeg om Leali te bedreigen.
30

30
 Gele kaart voor Ivan Šaponjić
Serieuze zware fout van Saponjic aan de lijn, geel is zijn deel
34
Olayinka in het straatje, Cauffriez met een kleine duw en een makkelijke valpartij.
36
Nu is het Demir die een strafschop claimt. De fans van Beveren hebben er echt genoeg van! "Amateur, amateur, amateur". Semi-prof roepen zou er wat over zijn, zeker?
38
Plots kan ook Essevee eens omschakelen, maar Olayinka stuurt te ver naar buiten op Coopman.
41
Morioka gaat een vrije trap trappen, maar de bal komt niet aan.
43
De fans van Zulte Waregem in de spionkop zingen ondertussen al een minuut of tien hetzelfde liedje ...

Scheidsrechter
Rust
Zulte Waregem - Waasland-Beveren: 1-2

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
20:46
Rusten geblazen aan de Gaverbeek: 1-2!
Meteen rusten zegt Van Driessche. Straks nog 45 minuten om een en ander goed te maken voor de thuisploeg?
46
Bal rolt opnieuw in Waregem
We zitten klaar voor de tweede helft.
46

Goal
Doelpunt van Isaac Kiese Thelin (Onbekend Onbekend)
Het is niet te geloven, plots staat Thelin weer helemaal vrij. Hij knalt voorbij Leali, Zulte Waregem gaat iets moeten verzinnen nu.
49
Olayinka dribbelt zichzelf helemaal gek. Het wil maar niet lukken voorlopig.
53
Een schot van Coopman in het blok. De thuisploeg heeft wel de sfeer opnieuw te pakken.
54

Goal
Doelpunt van Nill De Pauw (Sander Coopman)
De Pauw trapt de bal voorbij Roef hard in het dak van het doel. Het is hier nog niet afgelopen!
57
Kopbal Baudry, Roef ligt goed tegen de grond. Essevee blijft drukken. Nu een schicht van De Sart!
58

Goal
Doelpunt van Nana Ampomah (Onbekend Onbekend)
En zo blijft het hier doelpunten regenen! Ampomah profiteert van geklungel achterin bij Essevee.
59
Vervangen Idrissa Doumbia
Ingevallen Onur Kaya

62
De 2-4 heeft de match weer een beetje doodgedaan, al blijft Essevee met Olayinka, Coopman en de rest drukken.
63
Plots is Zulte Waregem met drie(!) man vrij in de grote rechthoek. De fauw trapt, Roef tikt in corner.
66
Voorzet Kaya gaat alles en iedereen voorbij. Daar zat meer in!
67
Aan de overkant is er Ampomah met een schotje, Leali klemt.
69
Olayinka verslikt zich nogmaals in een bal. Het blijft kansen regenen!
70
Vervangen Victorien Angban
Ingevallen Jens Cools

71
 Gele kaart voor Erdin Demir

73
Het zal stilaan moeten gaan gebeuren, wil Essevee hier nog een punt pakken.
76
Nog een kwartier voor de thuisploeg. Tuur Dierckx komt er ondertussen in bij WB.
77
Vervangen Nana Ampomah
Ingevallen Tuur Dierckx

77
Ampomah en Dury dagen elkaar nog een beetje uit bij de wissel. Het horloge, weet u wel.
79
Zulte Waregem blijft er vol voor gaan. En de supporters ook.
82
Minder dan tien minuten nog. Dury zet alles op alles, Iseka komt in de plaats van Baudry!