Datum: 28/10/2017 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 13
Stadion: Regenboogstadion
Twee clubs met een missie: crisis bezweren in 90 minuten

Volg Zulte Waregem - KV Mechelen LIVE op Voetbalkrant.com

Twee clubs met een missie: crisis bezweren in 90 minuten
Foto: © photonews

Twee clubs. Twee crisisjes. Een oplossing? Maximaal voor 1 ploeg vanavond aan de Gaverbeek. Wie bezweert de crisis en komt zo opnieuw luctor et emergo-gewijs aan de oppervlakte dobberen? Dat is de inzet.

Zulte Waregem heeft een 0 op 12 gepakt de voorbije weken en staat daarmee niet langer in de top-6. "We moeten nu gewoon matchen winnen en dan komt die top-6 automatisch wel weer in zicht", begrijpt Davy De fauw.

Blessures

Tegen KV Mechelen is het voor beide ploegen van moeten. Malinwa is teruggezakt naar de laatste plaats in de competitie en heeft dus ook erg dringend punten nodig. "Een turbulente week", gaf Tom Caluwé - coach ad interim bij Mechelen - aan.

Beide ploegen sukkelen met flink wat blessures. Bij Essevee is na Derijck nu ook De fauw out in de verdediging, aan de andere kant geen Vitas en Cocalic. Ook Claes en Kolovos worden gespaard voor de trip naar de Gaverbeek.

Wie pakt de punten Am Kehrweg? Een thuiszege kan van een bonus aan 200% tot 80 euro meteen 145 euro maken, als Malinwa wint loopt het zelfs op tot 332 euro!

Meer nieuws