Stadion: Diaz Arena

Herbeleef KV Oostende - Antwerp (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen KV Oostende en Antwerp live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Bij KV Oostende drie wijzigingen in het elftal na de nederlaag van vorige week. Bjelica maakt zijn debuut aan de kust. Berrier en Musona zijn terug van weggeweest en nemen de plaats in van Jonckheere en Vandendriessche. Bij Antwerp weinig verrassingen in de ploeg. Limbombe komt in de plaats van de geblesseerde Dequevy. Jaadi start opnieuw diep in de spits. Oulare en Owusu zijn nog steeds geblesseerd.
1
KV Oostende-Antwerp: 0-0
1
We zijn begonnen aan de kust !
KV Oostende trapt de laatste wedstrijd van deze speeldag af. Kan de thuisploeg zijn eerste punten pakken van dit seizoen?
2
Musona meteen met de eerste knal, maar Bolat gaat goed plat!
6
Knappe actie van Rodrigues langs de achterlijn, maar niemand om de bal voorbij Proto te tikken.
10
Rodrigues knalt over!
Opnieuw een knappe actie van Rodrigues, maar de Portugees knalt over.
12
Ook Berrier krijgt een goede kans, maar ook zijn schot is niet tussen het kader.
16
Bolat tikt het schot van Musona over!
Musona met de goede knal, Bolat tikt in corner. Die brengt geen gevaar meer.
21
Vanderhaeghe is tevreden met wat hij in de eerste twintig minuten ziet. Een applaus voor zijn spelers na enkele goede acties.
24
Musona mist oog in oog met Bolat!
Wat een kans voor Oostende. Musona krijgt de bal mooi van Berrier, maar laat dan de enorme kans liggen.

Doelpunt van Franck Berrier
Oostende komt op voorsprong. Berrier stift de bal zachtjes in doel voorbij Bolat.
36

Goal
Doelpunt van Franck Berrier (Onbekend Onbekend)

43
Antwerp heeft het moeilijk tegen Oostende. De beginfase van de bezoekers was behoorlijk goed, maar nadien zat er nog weinig lijn in het spel van de Great Old.

Scheidsrechter
Rust
KV Oostende - Antwerp: 1-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
47
Pakt Oostende zijn eerste drie punten?
We zijn er opnieuw aan begonnen. Kan Oostende de voorsprong vasthouden?
48
Proto kent weinig problemen met de vrije trap van Jaadi.
49
Bjelica met de knal, maar Bolat houdt Antwerp in de wedstrijd.
55

Goal
Doelpunt van Ivo Rodrigues (Faris Haroun)
Antwerp brengt de stand op 1-1. Knappe voorzet van Haroun en Rodrigues trapt enig mooi voorbij Proto.
55

Goal

61
Limbombe kraakt zijn schot. Geen probleem voor Proto!
63
Vrije trap voor Oostende op een goede plaats, maar Milic mikt over het doel van Bolat. Dat was de ideale mogelijkheid om terug op voorsprong te komen.
72
 Gele kaart voor Sinan Bolat

72
Nog twintig minuten. Wat kan de thuisploeg nog tegen de Great Old. Het niveau van de wedstrijd gaat met de minuut achteruit.
72

75
Vervangen Ramin Rezaeian
Ingevallen Kévin Vandendriessche

77
Corryn bijna met de 1-2, maar een speler van Oostende liep nog net in de weg en corner.
77

Goal
Doelpunt van Matheus (Geoffrey Hairemans)
Hairemans met de corner (slecht getrapt), maar toch werkt Borges de bal voorbij Proto. Bij Oostende staan ze te slapen achteraan!
77

Goal

79

Goal
Doelpunt van Stallone Limbombe (Geoffrey Hairemans)

80

Goal
Wat een goal van Antwerp. Knappe pas van Hairemans en Limbombe werkt af voorbij Proto.
80
Vervangen Andile Ernest Jali
Ingevallen Joseph Akpala

82
Het is weer Couckenbak aan de kust!
De supporters zingen: "Het is weer Couckenbak". Oostende lijkt opnieuw te gaan verliezen!
82
Vervangen Fernando Matos Canesin
Ingevallen Ibrahima Sory Conté

83
Vanderhaeghe grijpt meteen in en brengt Akpala en Conte. Wat kan de thuisploeg nog?
85
Vervangen Stallone Limbombe
Ingevallen Nader Ghandri

86

Goal
Doelpunt van Zinho Gano (Knowledge Musona)
Wat kan Oostende nog? Nog vijf minuten en de 2-3 staat op het bord!
87

Goal

88

Goal
Doelpunt van Ivo Rodrigues (Onbekend Onbekend)
Wat een wedstrijd. Oostende geloofde er nog even in, maar Rodrigues knalt de hoop al meteen aan flarden.