Stadion: Stade du Pays de Charleroi

Herbeleef Charleroi - Antwerp (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Charleroi en Antwerp live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

De enige wissel ten opzichte van de match tegen Panathinaikos is dat Juklerod speelt in plaats van Rodrigues. Bij Charleroi start Bedia in de spits, Perbet en Rezaei zitten op de bank.
1
Charleroi-Antwerp: 0-0
1
We zijn begonnen !
De wedstrijd is op gang getrapt. Wie kan vandaag de drie punten pakken?
2
Goede voozet van Benavente, maar Bolat zit er goed tussen.
6
Bolat moet een eerste keer plat, maar het schot van Gholizadeh is te zwak.
9
Antwerp komt maar moeilijk aan voetballen toe. Bij de thuisploeg zitten ze er kort op.
10
Eerste hoekschop van de wedstrijd is voor de thuisploeg, maar geen gevaar.
14
Bedia knalt in het zijnet!
Eerste echte kans, maar vanuit een scherpe hoek trapt Bedia in het zijnet.
16

Goal
Doelpunt van Sambou Yatabare (Geoffrey Hairemans)
De eerste kans van Antwerp is meteen raak. Hairemans met een knappe trap, maar Mandanda zit er nipt bij. Yatabare volgt goed en zet de 0-1 op het bord.
18
Charleroi meteen met een reactie. Opare kan nog net redding brengen op de lijn of het stond al 1-1.
20
Dessoleil op de lat!
Bijna is het gelijk, maar Dessoleil knalt van dichtbij op de lat.
22
Hairemans bijna met de 0-2 op voorzet van Bolingi. Nu gaat het plots goed over en weer.
27
Heet standje voor het doel van Bolat, maar geen tegendoelpunt voor de Great Old.
32
Even wat rust. Het tempo is iets gaan liggen. Opare nu met de verzorging en alle spelers maken er gebruik van om iets te gaan drinken.
35
Antwerp gaat door op de stijl van vorig seizoen. Enkele stevige ingrepen van Haroun en Nazaryna.
35
 Gele kaart voor Faris Haroun

36

41
 Gele kaart voor Geoffrey Hairemans

43
Vlak voor de pauze nog een goede voorzet van Ilaimaharitra, maar niemand die zijn voet er tegen kan zetten.
45
Antwerp gaat rusten met een voorsprong
De Great Old mag gaan rusten met een voorsprong. Een beetje in de stijl van vorig seizoen. Alles goed vastzetten en stevig een voorsprong verdedigen. Opnieuw met resultaat... of kan Charleroi de situatie nog rechtzetten?

Scheidsrechter
Rust
Charleroi - Antwerp: 0-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
We zijn opnieuw begonnen. Kan Antwerp deze voorsprong vasthouden? De Great Old had het in de eerste helft niet echt gemakkelijk.
48
Arslanagic klopt bijna Bolat
Bijna was het 1-1. Arslanagic knalt van dichtbij op Bolat. Dat had een heel knullig eigen doelpunt geweest.
50
Wat laat Antwerp hier liggen...
Wat een kans voor de bezoekers. Na een flater van Mandanda staan ze met drie voor de goalie, maar niemand krijgt de bal tegen de netten. Hier had de Great Old veel beter moeten doen!
57
De thuisploeg gaat zodadelijk ingrijpen. Perbet en Rezaei maken zich klaar.