antAntwerp
cluClub Brugge
0-1
1-1
Datum: 19/08/2018 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Bosuil
'The Hate Game': doet Antwerp de Bosuil daveren of behoudt Club Brugge zijn maximumscore?
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 0 reacties

Volg Antwerp - Club Brugge hier LIVE vanaf 14u30

'The Hate Game': doet Antwerp de Bosuil daveren of behoudt Club Brugge zijn maximumscore?

Dé match van het weekend: Antwerp en Club Brugge staan voor een hele grote test in één van de oudste confrontaties in het Belgische voetbal. Wie gaat er met de punten lopen? Volg het hier live vanaf 14u30.

Antwerp heeft nog een eitje te pellen met Club na het wedstrijdverloop van de laatste ontmoeting. The Great Old was toen 85 minuten lang de betere ploeg, legde de pijnpunten van de toekomstige kampioen uitstekend bloot en zou met 2-0 winnen. Alleen was dat buiten twee hele late doelpunten gerekend en werd het nog 2-2 op de Bosuil. De heenwedstrijd was dan weer een zuinige 1-0 voor Club.

Gehavende aanval vs. ongepasseerde verdediging

Over de selecties: die van Club Brugge is ferm gehavend. Het pluspunt is dat Mechele terugkeert, maar vooral in de aanval zijn er grote problemen voor Leko. Wesley is geschorst, Diaby ontbreekt door zijn transferperikelen en in extremis viel ook Vossen nog geblesseerd uit. Benieuwd hoe hij dat gaat oplossen tegen een verdediging die als enige nog geen enkel tegendoelpunt incasseerde. 

Bölöni heeft minder selectiezorgen, want hij kan op nagenoeg iedereen rekenen. Enkel Buta is nog geblesseerd, recente aanwinst Govea is nog niet speelgerechtigd.

Risicomatch

Op het veld blijft afwachten tot binnen enkele uren, maar ernaast is spektakel verzekerd. Het is één van de grootste matchen van het seizoen puur voor de supporters en dat brengt wel enkele zaken met zich mee: dit wordt gezien als een risicomatch en de Antwerpse politie zal extra op scherp staan (lees hier meer). De man die in de wedstrijd zelf voor de goede orde moet zorgen, is Jonathan Lardot.

Wie wint er volgens jullie? Bij BETFIRST krijg je bij een storting van vijftig euro een bonus tussen honderd en honderdvijftig euro!

Meer nieuws