lokSporting Lokeren
wbeSK Beveren
Datum: 01/09/2018 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Daknam
Wie is de ploeg van 't Waasland? Lokeren en Waasland-Beveren staan met het mes tussen de tanden in de streekderby
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 0 reacties

Volg Lokeren - Waasland-Beveren hier LIVE vanaf 20u

Wie is de ploeg van 't Waasland? Lokeren en Waasland-Beveren staan met het mes tussen de tanden in de streekderby

De derby van het Waasland staat al sinds de bekendmaking van het speelschema op de kalender van elke supporter van Lokeren of Waasland-Beveren. Zaterdag om 20u is het lange wachten eindelijk voorbij, alle actie volgt u hier live.

Beide ploegen zijn na een lastige start nog steeds op zoek naar de eerste driepunter en daar kan geen beter moment voor zijn dan in de derby. Voor Lokeren is het de ideale kans om de supporters terug geloof te geven, ook de volledig nieuwe ploeg van Waasland-Beveren kan hier een serieuze boost opdoen.

Lawrence Visser is de scheidsrechter die de wedstrijd in goede banen moet leiden en wat zal die hopen dat het geen herhaling van de vorige editie wordt (1-1). De match werd toen stilgelegd nadat Michel door de supporters van zijn ex-ploeg een douche kreeg van bier en aanstekers en er vuurpijlen op het veld vlogen.

Selectienieuws

Olivier Deschacht zit voor het eerst in de Lokerse selectie, maar mankeert nog matchritme en zal wellicht niet direct starten. Jovanovic keert terug, voor de Sutter is geen plaats meer, Mpati, Lawal en Michel zitten nog steeds in de ziekenboeg.

Ferrera zal ondertussen een nieuwe kapitein moeten aanstellen na het onverwachte vertrek van Van Damme naar KV Mechelen. Vanzo, Sula en Dierckx zijn geblesseerd.

Wie wint er volgens jullie? Bij BETFIRST krijg je bij een storting van vijftig euro een bonus tussen honderd en honderdvijftig euro!

Meer nieuws