De thuisploeg is baas is deze beginfase.
11

Goal
Doelpunt van Kaveh Rezaei (Massimo Bruno)
Na een lang uitgesponnen aanval maakt Charleroi er 0-1 van. Rezaei is de schutter van dienst.
15

Goal
Doelpunt van Onur Kaya (Onbekend Onbekend)
Mechelen heeft meteen de verdiende gelijkmaker beet. Kaya komt met een knap schot op het scorebord en wordt luid toegezongen door het thuispubliek. En dat in zijn 400e profwedstrijd.
20
Charleroi komt opnieuw goed opzetten. Morioka kopt een voorzet van op links over. Hier had hij eigenlijk meer mee moeten doen.
23
Daar is de thuisploeg opnieuw. Na een heet standje voor de kooi van Penneteau belandt de bal in hoekschop.
27
Mechelen lijkt op voorsprong te klimmen, maar het doelpunt van De Camargo wordt afgekeurd voor een duwfout. Ook de VAR bevestigt die beslissing.
32

Goal
Doelpunt van Nurio Fortuna (Onbekend Onbekend)
Het is niet helemaal verdiend, maar wat een doelpunt maakt Nourio zeg? hij neemt een afvallende bal heerlijk op de slof. De bezoekers opnieuw op voorsprong!
37
Strafschop voor KV Mechelen!
38

Goal
Doelpunt van Nikola Storm (Onbekend Onbekend)
Storm doet wat hij moet doen en zet de elfmeter prima om. 2-2. We kijken naar een leuke pot voetbal.
43
KV Mechelen gaat op zoek naar de voorsprong. Schoofs trapt wild over.
44
Vervangen Cristophe Diandy
Ingevallen Shamar Nicholson

45
We krijgen drie minuten extra. De blessure van Diandy heeft daar veel mee te maken.
45+1
Bruno trapt, maar zijn schot wordt geblokt. Handspel claimt de winger, maar daar gaat de scheidsrechter niet op in.

Scheidsrechter
Rust
KV Mechelen - Charleroi: 2-2

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
20:48
Rust in Mechelen
We gaan rusten na een aangename eerste helft. Het staat 2-2.
46
De bal rolt opnieuw in Mechelen. Hopelijk is de tweede helft even aangenaam als de eerste.
50
KV Mechelen is het beste uit de kleedkamer gekomen. Voorlopig wel zonder Penneteau aan het werk te zetten.
54
Penneteau moet na een warrige fase alles uit de kast halen om de 3-2 te vermijden. Knappe save!
56
Ref Lardot is zich niet populair aan het maken bij het thuispubliek. Hij fluit een aantal fases in het nadeel van Malinwa en krijgt 'amateur' naar het hoofd geslingerd.
58
Tweede strafschop voor KV Mechelen!
59
Storm laat het liggen van op de stip
Storm laat het liggen! Penneteau pakt de matig getrapte elfmeter. Geen 3-2!
65
De tweede helft is momenteel van een minder hoog niveau dan de eerste. Het spel ligt wat vaak stil op dit moment.
74
Vervangen Massimo Bruno
Ingevallen Mamadou Fall

76
KV Mechelen lijkt door de beste krachten heen te zitten, waardoor Charleroi wat gevaarlijker wordt. krijgen we nog een winnaar?