Volg de match tussen KV Mechelen en Zulte Waregem live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee! Lees 22 reacties...

Dury niet blij met de beslissing van de VAR ...
KV Mechelen - Zulte Waregem

Zulte Waregem kwam vlak voor rust op voorsprong met deze inschuiver!

Mechelen pakte op speeldag 1 een zege bij Zulte Waregem als start van een goede heenronde. Wat geeft de eerste wedstrijd van de terugronde?
19:55
Voor de wedstrijd knalde 'Jump' van Girls Aloud al door de boxen. Love Actually en 'Christmas is all around'-gevoelens komen ook in november al eens boven.
19:57
En ook de Sint is op bezoek Achter de Kazerne. Alles komt terug, alles komt samen.
1
KV Mechelen-Zulte Waregem: 0-0
1
De bal rolt in Mechelen!
2
Marcq meteen in het straatje voor Larin, die met de scherpe voorzet komt. Thoelen en enkele verdedigers kunnen nog in corner duwen.
5
De studieronde is bezig. Corners voor Zulte Waregem, uitbraken voor de thuisploeg, geen echte kansen.
8
Diepe bal op Vanzeir, maar Bossut is er als eerste bij.
10
Vanzeir met dreiging, maar de voorzet is te hard voor De Camargo ...
11
Vanzeir met dé kans
En daar is plots Vanzeir helemaal alleen voor Bossut, maar hij mikt de bal naast. Wat een kans!
13
Mechelen drukt nu door. Voorzet van Storm, Van Damme kopt de bal naast.
16
Plots is daar de 0-1. Of komt de VAR nog tussen? Bij Mechelen claimen ze alvast wat ...
17
Ow ow ow, D'Hondt moet gaan kijken. Dan toch geen 0-1?
18
0-1 gaat niet door!
Handspel oordelen VAR en D'hondt. het feest gaat niet door.
21
Seck met de kopbal, maar die gaat naast. De sfeer is intens!
24
Halfweg de eerste helft blijft het goed op en af gaan. Opnieuw een net-nietgeval bij een voorzet van Storm richting De Camargo.
27
Bruno eens met een schotje uit de tweede lijn, maar geen moeilijke plukbal voor Thoelen.
30
Halfuur ver en het blijft wachten op die echte doorbraak aan een van beide kanten.
33
Het blijft een intense wedstrijd, maar de voorzetten komen stuk voor stuk niet goed aan tot op heden.
35
Vrije trap Kaya, Swinkels komt over Bossut ... en ook over de kooi!
38
Vanzeir is er dichtbij, maar Bossut pakt op de borst.
41
Daar is de volgende kans voor Mechelen. De Camargo trapt uit de draai, Bossut pakt.
43
 Gele kaart voor Ibrahima Seck

44

Goal
Doelpunt van Gianni Bruno (Gideon Mensah)
Zulte Waregem maakt er dan toch 0-1 van, deze keer lijkt het doelpunt sowieso te zullen tellen. Bruno tikt de voorzet vanop links al glijdend binnen.
45+1
We krijgen er nog een minuut bij in deze eerste helft. Govea probeert Bruno te bedienen, maar doet dat té hard!

Scheidsrechter
Rust
KV Mechelen - Zulte Waregem: 0-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Vervangen Dante Vanzeir
Ingevallen Gustav Engvall

46
De bal rolt opnieuw in Mechelen!
49
De thuisploeg gaat - met een nieuwe man tussen de lijnen - meteen op zoek naar de gelijkmaker. De voorzetten worden voorlopig weg gekopt.
52
Schoofs met een schot richting eerste paal, maar Bossut tikt in corner. De hoekschop levert niks op, het is opnieuw breien en achteruit tikken.
55
Swinkels trekt eens mee naar voren, maar de opvolging is te weinig. Het blijft wat aanmodderen allemaal.
58
Aan de overkant Mensah eens met een leuke actie, maar Swinkels kan de voorzet nog in corner krijgen.
61
Uur ver. Bjordal nog eens met een voorzet, maar opnieuw net niet goed genoeg en dus kan Larin er weinig mee doen.
62
 Gele kaart voor Jules Van Cleemput

64
Van Cleemput gaat de bon op voor een fout op Bjordal. Ondertussen staat Tainmont klaar om in te vallen voor Schoofs.
64
Vervangen Rob Schoofs
Ingevallen Clément Tainmont

67
Dom balverlies bij de thuisploeg, maar Bruno, Mensah & co profiteren niet. Het blijft gesloten boel in deze tweede helft.
70
Vrije trap vanop een leuke plek nu voor Zulte Waregem na een foutje op Larin. De fauw en Bruno gaan klaarstaan.
72
Bruno trapt, Thoelen pakt. Aan de overkant moet Bossut spectaculair redden op een inzet van De Camargo - al stond die ook buitenspel.
73
Vervangen Nikola Storm
Ingevallen Geoffrey Hairemans

73
 Gele kaart voor Gideon Mensah

74
Geweldige kans voor Engvall nu, maar hij mikt op de paal!
77
De minuten zijn zachtjes aan het wegtikken in het voordeel van Zulte Waregem.
80
Ook Dury gaat nu stilaan zijn wissels opgebruiken. Doelpuntenmaker Bruno gaat eraf.
80
Vervangen Gianni Bruno
Ingevallen Abdoulaye Sissako

82
Larin zet zich eens door, maar de afwerking is te zwak.
83
 Gele kaart voor Ewoud Pletinckx

84
Larin met een rush en een diepe bal op Bjordal, die Thoelen op zijn weg vindt.
84
 Gele kaart voor Onur Kaya

87
De match is wat aan het doodbloeden. Het is afwachten of we nog iets krijgen ...
90+1
We krijgen er nog drie minuten bij!
90+2

Goal
Doelpunt van Cyle Larin (Abdoulaye Sissako)
En daar is dan toch de 0-2. Cyle Larin tikt de bal onder Thoelen en match gespeeld.