Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)

Volg de match tussen Standard en Moeskroen live, samen met vele andere supporters.

1
De bal rolt op Sclessin!
Nicolas Laforge heeft de wedstrijd op gang gefloten.
4
Het is voorlopig wachten op een eerste kans. Een vrije trap van Moeskroen levert alleszins geen gevaar op.
8
Standard probeert de druk op te voeren. Moeskroen heeft nu een paar foutjes nodig om de thuisploeg af te stoppen.
9
De eerste hoekschop uit de partij is voor Standard. Levert die ook een eerste kans op?
11
Standard heeft de wedstrijd nu resoluut in handen genomen. Voorlopig ontbreekt de laatste pass echter.
13

Goal
Doelpunt van Maxime Lestienne (Nicolas Gavory)
Standard claimt een strafschop voor een handsbal maar krijgt die niet. Tien seconden later trapt Lestienne de bal echter knap tegen de touwen. 1-0. De voorzet van Gavory passeerde wel heel wat Moeskroense benen vooraleer de ex-speler van Club Brugge kon binnentrappen.
18
Daar was ei zo na de 2-0. Lestienne lijkt er echt wel zin in te hebben vandaag. Hij wordt diep gestuurd en trapt, maar Vasic brengt redding.
20
Nu krijgt ook Emond een kans om de score te verdubbelen. Vasic redt opnieuw, maar het lijkt een kwestie van tijd vooraleer Standard er 2-0 van maakt.
22

Goal
Doelpunt van Maxime Lestienne (Mergim Vojvoda)
Halverwege de eerste helft verdubbelt Lestienne de score. De in Moeskroen geboren aanvaller heeft duidelijk zijn dagje en knalt de 2-0 lekker tegen de touwen.
27
Standard duwt door en dwingt een hoekschop af. Die levert uiteindelijk geen gevaar op.
33
Moeskroen blijft met veel goede wil zoeken naar een eerste echte kans. Kunnen ze Bodart voor rust nog bedreigen?
36
De wedstrijd was wat stilgevallen, maar nu steekt de thuisploeg opnieuw de neus aan het venster. Lestienne kopt een voorzet van Gavory over het doel van Vasic.
38
Gavory gaat stevig door op Campins en solliciteert naar een eerste gele karton uit de partij, maar Laforge besluit het voorlopig zonder kaarten op te lossen.
40
We spelen nog vijf minuten tot de rust. Krijgen we nog een derde doelpunt te zien?

Scheidsrechter
Rust
Standard - Moeskroen: 2-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
15:16
Standard lijkt halverwege de schaapjes al op het droge te hebben na twee goals van Lestienne.
46

Goal
Doelpunt van Selim Amallah (Konstantinos Laifis)
Na amper vijftien seconden gaat de bal opnieuw tegen de touwen. Amallah pakte uit met een knap schot in de verste hoek. De VAR roept Laforge nog naar de kant, maar die keurt de goal uiteindelijk toch goed.
50

Goal
Doelpunt van Konstantinos Laifis (Onbekend Onbekend)
Net op het moment dat Moeskroen tegen de touwen lijkt te hangen, helpt Standard een handje. Bodart en Laifis werken de 3-1 tegen de netten. Bijzonder knullig toch wel.
52
Vervangen Dimitri Mohamed
Ingevallen Benjamin Van Durmen

55
 Gele kaart voor Nathan De Medina

59
We krijgen nu een paar kansjes langs beide kanten. Kan Moeskroen de aansluitingstreffer voorbij Bodart krijgen?
63
Standard beseft dat het een vierde doelpunt nodig heeft om zeker te zijn van de drie punten. Voorlopig is het allemaal nog iets te slordig om daar aansprak op te kunnen maken.
66
Vervangen Rafal Pietrzak
Ingevallen Nemanja Antonov

68
Halverwege de tweede helft ziet het er niet meer naar uit dat Standard nog in de problemen komt. Moeskroen kan Bodart namelijk veel te weinig bedreigen. Al weet je het natuurlijk maar nooit.
71
Moeskroen krijgt een vrije trap net buiten de zestien van Standard. Kunnen de bezoekers met deze fase de wedstrijd weer opengooien?