Herbeleef Zulte Waregem - STVV (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Zulte Waregem en STVV live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee! Lees 25 reacties...

Vooraf
Deschacht en De Bock zijn geblesseerd bij Zulte Waregem en dus komt er een flink verjongde verdediging aan de start tegen STVV.
Zulte Waregem (Zulte Waregem - STVV)
Zulte Waregem: Louis Bostyn - Ewoud Pletinckx - Cameron Humphreys - William Bianda - Daniel Opare - Damien Marcq - Omar Govea - Ibrahima Seck - Nikos Kainourgios - Gianni Bruno - Jelle Vossen
Bank: Bassem Srarfi - Abdoulaye Sissako - Panagiotis Armenakas - Wout De Buyser - Abdallah Ali Mohamed - Mathieu De Smet - Sammy Bossut

STVV (Zulte Waregem - STVV)
STVV: Daniel Schmidt - Ibrahima Sankhon - Jonathan Buatu - Jorge Teixeira - Maximiliano Caufriez - Liberato Cacace - Facundo Colidio - Steve De Ridder - Mory Konaté - Duckens Nazon - Yuma Suzuki
Bank: Pol García Tena - Oleksandr Filippov - Chris Durkin - Nelson Balongo - Wim Vanmarsenille - Wolke Janssens - Keito Nakamura
1
Zulte Waregem - STVV: 0-0

4
Jelle Vossen meteen met het doelpunt, maar de ref gaat toch even gaan kijken op aanraden van de VAR. Francky Dury maakt zich boos: "Wat is dat weer allemaal?"
4
Krijgen we een doelpunt voor Zulte Waregem? De VAR is het aan het nakijken...
Het doelpunt wordt op aangeven van de VAR afgekeurd!
5
Geen doelpunt! De VAR keurt het doelpunt af.

7
Zulte Waregem zet druk op de bal en STVV raakt echt niet onder de druk uit.
9
Afgeweken schot van Bruno, geen problemen voor Schmidt.
11
 Gele kaart voor Nikos Kainourgios

12
Een hoekschop voor Zulte Waregem levert gevaar op voor ... STVV. Uiteindelijk de gele kaart voor Kenourgios.
13
 Gele kaart voor Ibrahima Sankhon

15
Essevee blijft druk zetten met hoekschoppen en vrije trappen, in de gele kaarten is het ondertussen ook 1-1 geworden. Een doelpunt zagen we nog niet in het eerste kwartier.
18
Bianda met een poging tot steeklob richting Bruno, maar die kan niet bij de bal. Essevee heeft hem tien seconden later overigens al opnieuw in handen. Eenrichtingsvoetbal.
21
Bruno op wandel en dan de fout op hem? Of toch niet? Neen, De Cremer wil van geen elfmeter weten.
23
De Cremer moet opnieuw naar de beelden gaan kijken. Krijgen we dan toch een strafschop voor Essevee?
24
Na drie minuten kijken wuift De Cremer de tussenkomst van de VAR weg. Waar dient die VAR dan voor?
26
Na een fout van Pletinckx op Suzuki gaan de poppen opnieuw aan het dansen. De Cremer geeft uiteindelijk geel aan ... een zanikende Francky Dury.
27
En nu krijgt Vossen een tikje in het gezicht. Hij doet er wat extra bij, De Cremer reageert niet. Ondertussen een eerste wissel al bij de bezoekers.
28
Vervangen Ibrahima Sankhon
Ingevallen Pol García Tena

30
Halfuurtje ver en het blijft zo wel een pittig duel. Weinig kansen, veel animo zullen we maar zeggen.
32
Opare ziet z'n kans en trapt van ver. Naast de kooi van Schmidt, ver naast. Even later een omhaal van Vossen, geen probleem voor de doelman.
35
Aan de overkant moet Bostyn eens plat op een schot uit de tweede lijn. Erg veel indruk maakte dat schot wel niet.
38
We kabbelen stilaan richting de rust ...
42
Aan de ene kant bijna Bruno, aan de andere kant helemaal Nazon - maar wel naast de kooi van Bostyn. Krijgen we nog wat in deze eerste helft?
44
Bijna Suzuki nu, maar Seck tikt nog goed ertussen en zo gewoon een doeltrap uiteindelijk.
45
We krijgen 4 minuten blessuretijd.
45+2
Enkel de extra tijd nog scheiden ons van de rust. Eentje zonder koffie of versnapering - coronaregels, weet u wel.
45+4
Al het VAR-gedoe heeft voor heel wat extra minuten gezorgd in deze eerste helft, zoveel is duidelijk.

Scheidsrechter
Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
45+20
Op punten is Zulte Waregem misschien wel in het voordeel, maar na al bij al tegenvallende 45 minuten staat het nog 0-0 aan de Gaverbeek.
45+20
Srarfi is zich naarstig aan het opwarmen. Krijgen we een wissel bij Essevee bij de pauze? Het zou goed kunnen.
46
De bal rolt opnieuw in Waregem. Wat krijgen we in deze tweede helft?!
46
Vervangen Nikos Kainourgios
Ingevallen Bassem Srarfi

47
Wissel bij de rust bij de thuisploeg: Srarfi is erin gekomen.
48
 Gele kaart voor William Bianda

50
Aan intensiteit geen gebrek in de tweede helft meteen. Echt gevaarlijk was dat dan weer nog niet.
53
Srarfi heeft zich al een paar keer proberen te laten zien, maar STVV blijft stug verdedigen.
55
Bijna Vossen helemaal vrij, maar een Kanarie kan nog in corner duwen.
56

Goal
Doelpunt van Yuma Suzuki (Maximiliano Caufriez)
En plots is er Suzuki die de 0-1 tegen de touwen drukt. Caufriez met de lange rush en achteruitlegger en zo is het plots alle hens aan dek voor Zulte Waregem.
60
Een uur ver. Werk aan de winkel voor Essevee.
61
 2e gele kaart voor William Bianda

62
Bianda met zijn tweede fout op een kwartier en ook zijn tweede gele kaart. Nog meer werk aan de winkel voor de thuisploeg.
63
 Gele kaart voor Steve De Ridder

65
Srarfi opnieuw met een kwieke beweging, maar de opvolging is te weinig en Vossen had het niet begrepen.
68
Over halfweg de tweede helft. Zulte Waregem heeft het lastig en moet iets gaan verzinnen. Een schot van Govea levert niks op.
71
De Ridder gaat helemaal over zijn plaat na alweer slecht ingooien van Buatu. Preminiemen-niveau ...
74
Nog een dik kwartier. Ook een vrije trap na handspel van De Ridder levert niks op voor Zulte Waregem.
77
Collidio prima het straatje in. Hij legt nog af op Nazon, maar Bostyn kan redding brengen.
78
Vervangen Yuma Suzuki
Ingevallen Oleksandr Filippov

79
En nu een schot van Pol Garcia Tena! Bostyn plukt. STVV begint te profiteren van de vrijgekomen ruimte achterin.
82
Een wel erg vrije kopkans op een hoekschop van STVV. Overgekopt, daar zat de beslissing!