Datum: 27/12/2021 21:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 21
Ratten onder druk en net nu haalt Anderlecht zijn beste niveau in jaren

Volg Beerschot-Anderlecht hier om 21u

Ratten onder druk en net nu haalt Anderlecht zijn beste niveau in jaren

De laatste wedstrijd van 2021 in de Jupiler Pro League wordt op het Kiel gespeeld. Beerschot ontvangt Anderlecht en hoopt nog eens punten te rapen. Maar gemakkelijk gaat dat niet worden tegen een Anderlecht dat onder stoom is gekomen.

Beerschot verloor vorige week van KV Oostende en is nog steeds troosteloos laatste. Een zege tegen Anderlecht zou natuurlijk een fantastische boost betekenen, maar 't zal een loodzware opdracht worden.

De manschappen van Vincent Kompany denderen sinds begin december door de competitie. Elke week lijkt het niveau wat omhoog te gaan. Heel december staat er ook al dezelfde ploeg op het veld. En dat zal vanavond niet anders zijn. 

Never change a winning team. Kompany heeft ook geen reden tot wisselen. Van Murillo tot Zirkzee heeft iedereen zijn niveau opgekrikt. Zelfs Magallan, die veel kritiek kreeg, heeft zijn plaats gevonden. Veel fans riepen na het zien van de selectie op om Zeno Debast eens op te stellen, maar dat zal niet gebeuren.

Zelfs op het eigen Kiel is Beerschot zwaar de underdog. Een gokje op de Ratten kan u bij betFIRST al zes keer uw inzet opleveren.

Meer nieuws

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent