ohlOH Leuven
antAntwerp
0-1
Datum: 02/04/2022 20:45
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 33
Antwerp kan zich geen misstap veroorloven bij OHL, dat op een stunt aast
Dennis Rosiers
| 384 reacties

Volg OHL-Antwerp vanavond live vanaf 20u45

Antwerp kan zich geen misstap veroorloven bij OHL, dat op een stunt aast
Foto: © photonews

Met zijn drieën zijn ze nog, de kanshebbers voor de twee resterende tickets voor de Champions' Play-Offs. Bij het ingaan van de voorlaatste speelronde beschikt Antwerp over de beste papieren. Zaterdag staat de Great Old voor de verraderlijke verplaatsing naar OHL, met maar één doel: de drie punten.

Op zijn persbabbel gaf Brian Priske aan dat een terugkeer van Viktor Fischer en Björn Engels nog niet voor meteen zal zijn. Op de onfortuinlijke Sander Coopman na beschikt de Deen voor het overige over een fitte kern. Met Nainggolan, Verstraete, Yusuf en Buta heeft Antwerp vier spelers die 'op scherp staan' en bij een volgende gele kaart geschorst zijn.

OHL heeft enkel op papier nog een kansje op het bereiken van de top acht. De Leuvenaren maken zich echter niet al te veel illusies en willen in hun laatste thuismatch van het seizoen stunten tegen Antwerp. "Ik heb gemerkt dat de motivatie er zeker nog is bij mijn spelers", zei Marc Brys vrijdag. OHL moet enkel de geblesseerde Rezaei missen.

Eind augustus werd het 2-2 in de heenwedstrijd op de Bosuil. Antwerp ging rusten met een comfortabele 2-0-voorsprong, maar Özkacar en Shengelia deden de wedstrijd na de pauze kantelen. 

Gokje wagen? Check dan zeker betFIRST voor de beste odds!

Meer nieuws