stvSTVV
kvkKV Kortrijk
Datum: 21/08/2021 20:45
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 5
STVV-KV Kortrijk, het duel tussen twee ploegen die komaf willen maken met negatief reeksje
Dennis Rosiers
| 13 reacties

Volg STVV-KV Kortrijk vanavond live vanaf 20u45

STVV-KV Kortrijk, het duel tussen twee ploegen die komaf willen maken met negatief reeksje

Met STVV en KV Kortrijk staan zaterdagavond twee teams tegenover elkaar die voortvarend aan de competitie begonnen, maar na een nul op zes het juiste spoor bijster zijn.

STVV begon tegen alle verwachtingen in met een fraaie vier op zes aan het seizoen, gevolgd door twee nederlagen op rij. Vorige week gingen de Kanaries met 2-1 onderuit in de Oostkantons.

Bernd Hollerbach kan voor de thuiswedstrijd tegen Kortrijk niet rekenen op Konaté, Ito, Steuckers, Janssens, Pius en Balongo. De Duitser selecteerde deze namen:

Na twee speeldagen was KV Kortrijk de verrassende en minstens even fiere leider in de Jupiler Pro League. Het verval daarna was groot: nul op zes. Vooral de wedstrijd van vorig weekend tegen Union (2-0 verlies) was van een bedenkelijk niveau. T1 Elsner sprak van een non-match en eist een reactie op Stayen. “Iedereen was slecht tegen Union, behalve doelman Ilic”, was de Sloveen deze week nog hard voor zijn spelers.

Goed nieuws voor Elsner is dat hij over een volledig fitte kern beschikt om STVV te bekampen. Faïz Selemani, dé man van dit seizoensbegin bij de Kerels, aast op een transfer maar komt wellicht gewoon aan de aftrap zaterdagavond. Mathias Fixelles kreeg voor zijn rode kaart tegen zijn ex-club Union enkel een voorwaardelijke straf en is ook beschikbaar.

Stadion: Stayen

Aftrap: 20u45

Ref: Jasper Vergoote

Volg de wedstrijd vanavond live op voetbalkrant.com.

Kijk zeker op BetFIRST voor de meest interessante odds en waag uw kans!

Meer nieuws

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent