Datum: 15/10/2022 20:45
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 12
RC Genk vastberaden impostante reeks aan te houden: OHL de volgende lastig te omzeilen klip

Volg OH Leuven - RC Genk vanavond om 20u45 LIVE op VOETBALKRANT.COM!

RC Genk vastberaden impostante reeks aan te houden: OHL de volgende lastig te omzeilen klip
Foto: © photonews

OHL - Genk is een ontmoeting tussen de nummer 5 en de nummer 2 van de competitie. Genk is met 28 op 30 bezig aan een imposante reeks. Zet het die verder en kan het zo de druk houden op Antwerp? Het is wel een lastige verplaatsing die Genk voor de boeg heeft.

Leuven is immers zelf aan een knap seizoen bezig: het staat niet voor niets op de vijfde plaats. Nochtans dreigde er wel een dip, met een zoutloze partij in Mechelen, verlies tegen Union en achterstand bij de rust aan de Gaverbeek. Toen kwam Mario González, die OHL met een hattrick nog naar een klinkende overwinning loodste. Daardoor kan OHL toch vol vertrouwen de nummer 2 uit de competitie ontvangen.

Dat is dus het RC Genk van Wouter Vrancken, dat begon met een ongelukkige nederlaag bij Club Brugge en nadien warempel een 28 op 30 neerzette. Genk is zo nog altijd de ploeg die Antwerp het meest op de hielen zit. Specialiteit van het huis is om op het einde van wedstrijden nog het verschil te maken. De laatste vier matchen was dat het geval: evenveel keer leverde het een nipte overwinning op.

Op de afwezigheid van Schrijvers na beschikt Marc Brys over een fitte kern waarmee hij kan trachten om Genk  zijn tweede nederlaag van het seizoen toe te dienen. Bij Genk hebben ze natuurlijk hele andere plannen: ze stellen het aan Den Dreef wel zonder Abid, Oyen en Sadick.

Ziet u Genk opnieuw met de volle buit aan de haal gaan? Dan kan u bij BETFIRST 1,74x uw inzet verdienen! Er zit misschien nog een mooiere prijs in: een gelijkspel kan 4,30x uw inzet opleveren, een zege voor OHL 4,45x uw inzet!

Meer nieuws