Speeldag: Speeldag 15

Herbeleef Cercle Brugge - Eupen (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Cercle Brugge en Eupen live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee! Lees 4 reacties...

Cercle Brugge gaat op zoek naar een nieuwe overwinning en een goede zaak in het klassement. Van der Bruggen is geblesseerd en wordt vervangen door Mida. Bij de bezoekers zijn Davidson en Charles-Cook de twee nieuwkomers.
Cercle Brugge (Cercle Brugge - Eupen)
Cercle Brugge: Warleson - Hugo Siquet - Edgaras Utkus - Jesper Daland - Flavio Nazinho - Nils De Wilde - Alan Minda - Thibo Somers - Felix Lemarechal - Yann Gboho - Kévin Denkey
Bank: Maxime Delanghe - Jonas Lietaert - Senna Miangue - Boris Popovic - Kazeem Olaigbe - Romaric Etonde - Jordan Semedo

Eupen (Cercle Brugge - Eupen)
Eupen: Gabriel Slonina - Gary Magnée - Rune Paeshuyse - Guðlaugur Victor Pálsson - Jan Král - Jason Davidson - Amadou Keita - Kevin Möhwald - Milos Pantovic - Regan Charles-Cook - Isaac Nuhu
Bank: Alfred Finnbogason - Oleksandr Filin - Tom Roufosse - Brandon Baiye - Isaac Christie-Davies - Jerome Deom
1
De bal rolt op Jan Breydel.
1
Cercle Brugge - Eupen: 0-0

4
Een corner aan elke kant, maar echt gevaarlijk worden die niet.
7
Gboho tot bij Somers, maar die laat de kans liggen!
10
De thuisploeg is het best uit de startblokken geschoten, maar het doet weinig met de overmacht.
11
Denkey met de volgende kans, maar buitenspel.
15
 Gele kaart voor Edgaras Utkus

15
Kwartier ver. Cercle Brugge blijft Eupen achteruit drukken, het lijkt wachten op het eerste doelpunt.
18
Cercle Brugge heeft het nu even iets moeilijker om de druk hoog te houden, Utkus moest daarnet ook ingrijpen en zo de eerste kaart van de match.
21
Denkey probeert het nog eens. Het vizier staat nog niet helemaal afgesteld.
24
Een paar nieuwe corners voor Cercle Brugge. Slonina moet er eentje over zijn lat duwen. Cercle is baas.
27
Ook Minda komt een keer voor Slonina, maar in de laatste fase is het voorlopig allemaal net niet.
30
 Gele kaart voor Felix Lemarechal
Halfuur ver, nieuwe gele kaart wel voor een enthousiast Cercle.
33
Het is vooral in de afwerking dat het mangelt, Cercle had hier eigenlijk al lang op voorsprong moeten staan. De druk blijft aanhouden, zonder echt doelgevaar in deze fase.
37
Even een mindere periode. We kabbelen stilaan richting rust.
39
En plots duikt Nuhu oog in oog met Warleson op. De doelman blijft rustig en kan het gevaar oplossen.
41
 Gele kaart voor Flavio Nazinho
Geel gevaar toch stilaan bij de thuisploeg!
45
Veel extra minuten lijken we niet te gaan krijgen, het spel heeft nauwelijks stilgelegen.

Scheidsrechter
Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
45+20
Meteen rusten. Cercle is de betere ploeg, maar ook Eupen krijg op het einde een dot van een kans. De doelpunten zullen na de koffie moeten volgen.
46
De bal rolt opnieuw!
46
Geen wissels bij de pauze. Beide coaches blijven geloven in hun basiself.
46

Goal
Doelpunt van Alan Minda

47
Wat in de eerste helft niet lukte voor Cercle Brugge lukt nu wel. Alan Minda maakt er meteen 1-0 van!
49
 Gele kaart voor Nils De Wilde

50
Eupen gaat nu moeten komen. In de eerste helft leverde dat weinig op.
53
Een beetje steriele druk van de bezoekers. Nog geen gelijkmaker in zicht.
56
Somers met de knal, maar over het doel van Slonina.
57
 Gele kaart voor Jason Davidson

60
Cercle Brugge heeft het heft opnieuw in handen genomen. Eupen plooit achteruit.
60
 Gele kaart voor Jan Král

64
Eupen heeft nog steeds geen enkele kans bij elkaar gespeeld in de tweede helft. Gezien de achterstand zou dat toch stilaan moeten.
68
Halfweg de tweede helft. De vervangingen beginnen. Ook de goalgetter gaat er onder meer af.