Lovendegem
KVE Drongen
Datum: 08/11/2009 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (2A)
Speeldag: Speeldag 11
Ook Drongen kan Lovendegem niet afstoppen
Gentil Dossche
| 0 reacties
Ook Drongen kan Lovendegem niet afstoppen
Foto: © SC

Weinig spectaculaire wedstrijd tussen twee buurtploegen waarbij Lovendegem met een klassegoal de wedstrijd naar zich toe kon trekken.

Lovendegem koos direct voor de aanval en Martens besloot een voorzet van Cuzet op Van De Velde. Even later moest De Clercq zijn doelman bijspringen. De thuisploeg hield Drongen onder druk maar dat leverde lange tijd weinig dreiging op. Kort na het halfuur liet Martens de bezoekers ter plaatse en bediende Sarpong. Deze gaf door aan Hennebert die de bal vol op de slof nam. Met een mooie boog vloog het leder over Van De Velde tegen de netten.

De tweede helft begon met een kans aan beide zijden. Sarpong kopte een voorzet van Cuzet net naast en Vandenbussche knalde een minuutje later eveneens naast. Drongen forceerde enkele halve kansen maar kon niet afwerken. Aan het uur vlamde Verbelen op Van de Velde. Toen Martens werd gehaakt mocht Baeten de voorsprong verdubbelen van op de stip. Een paar minuten later werd ook Cuzet foutief gestopt en wou zelf de penalty omzetten. Van de Velde had geen moeite met de zwakke poging.

KSK Lovendegem: De Paepe, Diop, Baeten, Dolleslaegers (62’ Mortier), Degrande, Kesikbas (70’ Van Overschelde), Cuzet, Martens, Hennebert, Sucaet, Sarpong (62’ Verbelen).

KVE Drongen: Van De Velde, Tanghe, Vanderplaetsen, Schatteman, B. De Clercq (76’ De Coninck), Vandenbussche, Stevens (85’ Bonamie), Van De Burie, C. De Clercq, Mestdagh, Hellemans (85’ Geeraerts).

Geel: Diop, Van De Velde, Schatteman en Stevens

Doelpunten: 36’ Hennebert 1-0; 82’ Baeten 2-0.