Berlare
Lovendegem
Datum: 18/03/2007 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 25
Stadion: Stadion SK Berlare
Berlare profiteert van Lovendegem
Gentil Dossche
| 0 reacties
Berlare profiteert van Lovendegem
Foto: © SC

Berlare stak al in de 2de minuut de neus aan het venster maar de strakke voorzet kon net niet afgerond worden. Op het kwartier nam aan de andere zijde Cammilleri met een afstandsschot de Berlaarse doelman onder vuur maar deze kon afweren met de vuisten. Berlare toonde meer gedrevenheid en in de meeste duels kwamen de geel-blauwen telkens iets tekort. 

In de 25' opnieuw een strakke Berlaarse voorzet vanop links en het leek erop dat Van Audenaerde makkelijk zou kunnen ontzetten. Wesley hoorde zijn doelman roepen en dacht dat Peter de bal zou pakken maar het was de Berlaarse spits die er tussen zat en makkelijk kon binnentikken. Dit spijtig voorval gaf Lovendegem zeker niet het vertrouwen dat nodig was om zich te tonen. Ponnet werd in de 35' minuut vervangen door Cannoot (l-achter)waardoor De Backer meer centraal steun kon brengen.

De tweede helft leek niet meer dreiging te brengen om deze wedstrijd naar Lovendegemse hand te kunnen zetten. Trainer Mertens schreeuwde zijn ploeg naar voor maar het bracht geen aarde aan de dijk. Er was te weinig organisatie en vechtlust om voor enig doelgevaar te zorgen. Moerman werd gewisseld voor Poppe en De Baets werd geofferd voor aanvaller Van de Velde. Berlare wist af en toe gevaarlijk tegen te prikken waardoor zowel De Baets als Cannoot tegen een geel karton keken bij een nodige ingreep. 

De laatste 10' wist KSK wat meer druk te brengen en moest Berlare zich beperken tot verdedigen en tijd winnen. Degrande kopte nipt over en Cammilleri werd afgevlagd terwijl hij de bal tegen de netten kreeg.