Lovendegem
FC Lebbeke
Datum: 10/02/2008 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 21
Rapide vergeet te scoren bij Lovendegem
Gentil Dossche
| 0 reacties
Rapide vergeet te scoren bij Lovendegem
Foto: © SC

Een wedstrijd om vlug te vergeten, al zat er voor de bezoekers veel meer in. Vrij snel was duidelijk dat wie zou scoren, ook zou winnen. Rapide kreeg voldoende kansen om het pleit te beslechten, maar opnieuw bleek scoren een levensgroot probleem.

Lovendegem nam van in het begin een afwachtende houding aan en dat werd bijna fataal. Dimitri Dhondt vlamde een voorzet van Rosenilton Torres nipt naast (10’). De thuisploeg reageerde en Birgen Martens knalde de bal nipt over (17’). Rapide drukte Lovendegem achteruit en Dhondt kopte een hoekschop naast (30’). Even later kreeg Kevin Trienpont een enige gelegenheid om de score te openen. De perfecte voorzet van Stefan Van Holsbeeck werd echter over gelift (35’). Met de rust in zicht devieerde Dhondt een voorzet van Kevin Scheerlinckx over de lat.
 
Ook na de koffie namen de bezoekers het initiatief. Rosenilton Torres katapulteerde een voorzet van Stefan Van Holsbeeck onbesuisd over (53’). Het tempo verdween helemaal uit de wedstrijd. Emrah Kalkan trapte te zwak in de handen van Koen Mathijs (78’). Bijna kreeg Rapide Lebbeke het deksel op de neus. Carlo Camilleri en Souhail Batout zetten een mooie 1-2 op. Camilleri verscheen alleen voor Mathijs maar mikte naast de verste paal (80’). In de slotseconden kopte Tim Vierbergen een te verre voorzet over.
 
Zondag aanstaande is Rapide Lebbeke gastheer voor Vrasene. Lovendegem trekt naar Kruibeke
 
Lovendegem: Peter De Paepe, Joerie Plaetevoet, Wesley Van Audenaerde, Bram De Baets, Steven Neirynck, Carl VandenBussche, Souhail Batout, Emrah Kalkan, Birgen Martens, Björn Sucaet, Carlo Camilleri. Res: Jan Ramaekers, Kurt Bral, Erik Cannoot, Cedric Van Heule
 
Rapide Lebbeke: Koen Mathys, Koen Baetens, Dimitri Dhondt, Bart Verhulst, Kevin Scheerlinckx, Steff De Visscher, Lendert Putteman, Jeff De Visscher, Stefan Van Holsbeeck, Rosenilton Torres (60’ Tim Vierbergen), Kevin Trienpont. Res. Michael Mannaerts, Sven Mergan, Tomas Suls
 
Doelpunten: geen
 
Gele kaarten: 32’ J. De Visscher, 38’ Van Holsbeeck, 40’ Van Audenaerde