Kemzeke
Terjoden-Welle
Datum: 31/08/2008 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Kriekepitte
Kemzeke stuurt favoriet Terjoden wandelen
Gentil Dossche
| 0 reacties
Kemzeke stuurt favoriet Terjoden wandelen
Foto: © SC

Klauwaerts Kemzeke heeft de competitie sterk ingezet met thuiswinst tegen titelkandidaat Terjoden-Welle. Aanvankelijk zag het er niet goed uit voor de Waaslanders na een snelle achterstand.

De wedstrijd was amper zes minuten ver of de bezoekers mochten juichen. De Rouck trapte een hoekschop van Bellon onder Vleeschouwer binnen. Even later vlamde Bellon een vrijschop tegen de paal. Kemzeke reageerde en Buedts kopte de bal bijde vrijstaande De Wilde. Meteen hingen de bordjes gelijk. Buedts bleef voor gevaar zorgen maar deze keer was De Jonge sneller op de bal dan Amesian. Vleeshouwer kon zich onderscheiden op een knal van De Meester en de rebound van De Mol. Ook Martens geraakte niet voorbij de thuisportier. Kort voor de pauze claimde het thuispubliek tevergeefs een strafschop toen Van Lierop over De Jonge neerging.
 
Na de rust zat Kemzeke al snel op rozen. Amesian schilderde de bal op het hoofd van Buedts en die miste niet. Toen De Wilde alleen voor De Jonge verscheen mochten de boeken volledig toe. Van Lierop zag een kopbal van de lijn gekeerd en Vleeschouwer plooide niet op pogingen van De Rouck en De Winne.
 
KL. KEMZEKE: Vleeschouwer, Peirsman, Ben Omar, Blommaert, Wirken, Amesian, Buedts, De Wilde, Van Lierop (66’ Ruys), Stoop (88’ De Wit), D’hondt (81’ Janssens).
 
TERJODEN-WELLE: De Jonge, De Meester (81’ De Winne), Van den Branden (56’ De Smaele), De Baeremaeker, Bellon, De Backer, Van der Stock, Schouppe (66’ Dooremont), De Mol, Martens, De Rouck.
 
Doelpunten: 6’ De Rouck 0-1, 9’ De Wilde 1-1, 47’ Buedts 2-1, 52’ De Wilde 3-1.
 
Gele kaarten: Van der Stock, D’hondt, Dooremont.