Eine
Terjoden-Welle
Datum: 30/11/2008 14:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 14
Stadion: Stadion Eine
Eine pakt winst tegen Terjoden-Welle
Gentil Dossche
| 0 reacties
Eine pakt winst tegen Terjoden-Welle
Foto: © SC

In een matige wedstrijd was het overwicht in de aanvangsfase voor de thuisploeg. De bezoekers vonden geen tegenzet om de achterstand weg te werken.

De eerste echte kans kwam er toen een schot van Vermeulen op de paal belandde. Koudijzer profiteerde van een geharrewar voor doel om de thuisploeg op voorsprong te brengen. Daarna bloedde de wedstrijd een beetje dood. Terjoden dreigde met een paar afstandsschoten van De Rouck en De Baeremaeker.
 
In de tweede helft trok Terjoden-Welle het overwicht naar zich toe. Spijtig genoeg voor de bezoekers resulteerde dat amper in kansen. De mooiste actie van de wedstrijd kwam van de fusieploeg. De Baeremaeker kopte een gemeten voorzet van Bellon naast. Ook De Smaele zag een kopbal net naast gaan.
 
De bezoekers keren met lege handen terug naar het sportpark, waar ze volgende week leider Lede ontvangen.
 
Kwik Eine: Bart Meulewaeter, Nicolas Crombé, Lieven Van De Velde, Bram Vermeulen, Rojdi Ben Ahmed (75’ Wannes Lebeeuw), Sven Noterman, David De Ridder, Paul Wellekens, Dobias Koudijzer, Niels Verhoeyen, Hamdi Aissa (30’ Jurgen De Ridder). Res: Olivier Van Den Berghe, Bram Van Der Meeren
 
SK Terjoden-Welle: Jens Spittael, Gerdi De Meester, Joeri De Baeremaeker, Gregory De Mol, Yves Bellon, Jeroen De Backer, Nico Van Der Stock, Tom De Smaele, Werner Martens, Yannick De Rouck, Kjell Dooremont (80’ Jelle De Roeck). Res: Glenn De Backer, Wouter Schouppe, Stephen Malfroid
 
doelpunt: 21’ Koudijzer 1-0
                    
Kaarten: Geel: Wellekens, Noterman, De Meester, D. De Ridder, J. De Backer. Rood: Van Der Stock (2x geel)