Lebbeke KSK
Terjoden-Welle
Datum: 18/01/2009 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 19
Stadion: Stadion SK Lebbeke
Terjoden-Welle laat SK Lebbeke verweesd achter
Gentil Dossche
| 0 reacties
Terjoden-Welle laat SK Lebbeke verweesd achter
Foto: © SC

Nog geen schokeffect bij SK Lebbeke waar nieuwe trainer Goossens zag hoe zijn jongens in de slotfase onderuit gingen. Terjoden-Welle ging door op zijn elan van de laatste weken en blijft de 2de periode aanvoeren.

De thuisploeg zorgde voor het eerste gevaar. De jonge Glenn De Backer kon Mathias Van der Bruggen met de voet afstoppen. Toen Nico Van der Stock zich misrekende kon Bart Evens maatje Van der Bruggen net niet bereiken. Een schot van Stephan Van Laere was te zwak om de bezoekende portier te verontrusten. Net voor de pauze liet Van der Bruggen een dot van een kans onbenut. Gilles Berckmoes verkeek zich op een schot van Tom De Smaele en Terjoden mocht juichen.
 
Weinig opwinding in het begin van de tweede helft. Helemaal onverwacht kopte Mohammed Bousba de gelijkmaker binnen. Doelman De Backer toonde zijn klasse door twee keer Jens Haelterman af te stoppen. In de slotminuten mocht de ongedekte Yannick De Rouck vrij inkoppen en Lebbeke een koude douche bezorgen.
 
KSK Lebbeke: Berckmoes, Blommaert (46’ Van Hooimissen), Vertongen, Van Damme, Magito, Vermeir, Van Laere, Van Der Bruggen, Evens (58’ Van Den Abbeele), Bousba, Haelterman
 
Terjoden: G. De Backer, Bellon, Dooremont, Van Der Stock (67’ De Baeremaeker), De Meester, Martens, VandenBranden, De Swaef (57’ J. De Backer), De Mol, De Rouck, De Smaele (77’ Schouppe)

Doelpunten: 45' De Smaele 0-1; 63' Bousba 1-1; 84' De Rouck 1-2