Lovendegem
Eine
Datum: 21/09/2008 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 4
Lovendegem verrast Eine in de slotminuten
Gentil Dossche
| 0 reacties
Lovendegem verrast Eine in de slotminuten
Foto: © SC

Wedstrijd in de kelder van de rangschikking die op een heel laag pitje werd beslecht. De bezoekers namen de eerste helft voor hun rekening. Toen iedereen aan een gelijkspel dacht pakte Lovendegem de eerste zege nog op een diefje.

De eerste helft was van een abominabel niveau. Pas na een kwartier ging een schot van Joachim De Zutter voorlangs. Eine was nadrukkelijk op de helft van Lovendegem te vinden maar botste op de thuisverdediging of verkwanselde zelf de kansen. Vooral Rojdi Ben Ahmed bleek een kwelduivel voor Lovendegem. Paul Wellekens krulde voor Eine een hoekschop mooi in de winkelhaak. Even later vergat Wesley De Meyer een voorzet van Niels Verhoeyen in doel te verlengen. Peter De Paepe moest zich tonen op een kopbal van Ben Ahmed. Net voor de koffie trapte De Zutter nipt naast.
 
In het begin van de tweede helft vlamde Lieven Van de Velde over. Tomas Madou bereikte Wesley Van Audenaerde en de bordjes hingen gelijk. Met de vingertoppen kon De Paepe een knal van Wellekens onschadelijk maken. Op een schot van Ben Ahmed ging de thuisportier goed plat. Bart Meulewaeter hield Arne Martens van een zeker doelpunt. De Paepe verijdelde een poging van Gistelinck. Net voor affluiten kregen de bezoekers een koude douche. Meulewaeter loste een schot van Gunter Vandesompel tot bij Joachim De Zutter en die aarzelde niet.
 
Volgende week trekt Lovendegem naar Lede.
 
KSK Lovendegem: De Paepe, Van Audenaerde, De Baets, Madou, Degrande, Vandenbussche, De Zutter (93’ Hennebert), Bouchaala, Cannoot (79’ Martens), Vandesompel, Sucaet.
 
KWIK Eine: Meulewaeter, Van de Velde, Labeeuw, Vermeulen, Ben Ahmed, Bauters (81’ Gistelinck), De Meyer, Wellekens, El Mabrouk, Koudyzer, Verhoeyen.
 
Doelpunten: 19’ Wellekens 0-1; 51’ Van Audenaerde 1-1; 87’ De Zutter 2-1
 
Geel: Degrande, De Zutter, Van Audenaerde (L), Vermeulen (E).