Terjoden-Welle
Kruibeke J.Vl.
Datum: 04/10/2009 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Sportpark Terjoden
Terjoden maakt zijn kansen af tegen Kruibeke
Gentil Dossche
| 0 reacties
Terjoden maakt zijn kansen af tegen Kruibeke
Foto: © SC

Vooral in de eerste helft nam Kruibeke de wedstrijd in handen maar vergat af te werken. Kort na het halfuur besliste Terjoden-Welle de match in amper twee minuten.

De thuisploeg begon enigszins ongeordend aan de wedstrijd en Kruibeke voerde de druk op. Glenn De Backer bleef attent bij mistasten achteraan. Yves Bellon kon een voorzetschot van Ward Vertonghen nog net wegwerken. Even na het kwartier ging Yannick De Rouck zijn kans maar Jurgen De Maayer gaf geen krimp. Aan de overzijde kapte Vertonghen zich mooi vrij en vlamde dan op de dwarsligger. Bij een nieuw misverstand achteraan in de thuisverdediging draaide Nick Pieters zich iets te ver en zijn schot verdween nipt naast. Terjoden kwam geleidelijk aan in de match en Tom De Swaef dwong De Maayer tot een parade. Kort na het halfuur trapte Bellon op doel, Yannick De Rouck nam het schot over en dropte de bal in de verste hoek. Kruibeke was even aangeslagen en Gerdi De Meester ging aan de haal. Niels Moock kreeg het leder perfect toegespeeld en opnieuw was De Maayer kansloos. De bezoekers reageerden en Mario Verbraeken nam De Backer op de korrel. Een minuutje later kenden de bezoekers terug pech toen Pieters een vrije trap op de deklat borstelde. Gregory De Mol vond de vrijgelaten De Rouck. De Maayer ging goed plat. Op slag van rust moest De Backer zich tonen op een vlam van Verbraeken. Een kopbal van Vertonghen miste de goede richting.

Ook in de tweede helft werd het spel gelijkopgaand. Jeroen De Backer devieerde een hoekschop naast. Johan Segers knalde een voorzet van Davy Theunis in de wolken. De Maayer was attent op een kopbal van De Rouck. Aan de overzijde knalde Pieter Van de Manacker op De Backer. Al vallend beroerde Tom De Wolf de bal met de hand. Glenn Van den Branden liet De Maayer geen kans bij de penalty. Ook de laatste kans was voor de thuisploeg. Jelle De Roeck bediende De Rouck maar die trapte op De Maayer.

Volgende zondag is Kruibeke gastheer voor Evergem; Terjoden-Welle gaat dan op bezoek bij Kemzeke.

SK Terjoden-Welle: G. De Backer, De Paepe, Van den Branden, De Meester, Bellon (44’ De Coen), J. De Backer (75’ Malfroid), Moock, De Mol (73’ De Roeck), De Swaef, De Rouck, Dooremont

KJV Kruibeke: De Maayer, Verbraeken, Noeninckx (46’ De Wolf), Van Moortel, Verstraeten, Theunis, Kuye, Vertonghen, Van de Manacker, Segers, Pieters (75’ Lenjou)

Doelpunten: 33’ De Rouck 1-0; 35’ Moock 2-0; 70’ Van den Branden 3-0

 

Gele kaarten: Van Moortel, De Wolf, Dooremont, Verbraeken, De Rouck