gnkKRC Genk
zwaZulte Waregem
Datum: 07/04/2013 18:00
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Luminus Arena
Live Genk start met Gorius in de basis tegen Zulte Waregem
Fabian Morren
| 0 reacties
Genk start met Gorius in de basis tegen Zulte Waregem
Foto: © SC

Zulte Waregem kan de leiding overnemen van Anderlecht. Dan moeten de West-Vlamingen wel winnen op het veld van Racing Genk. Gorius start in de basis bij de thuisploeg. Volg het nu live mee.

Racing Genk won afgelopen maandag met 1-2 bij Anderlecht. Een zege kan de Limburgers straks tot op één punt van de leider brengen. De ploeg van Mario Been moet dan wel voorbij Zulte Waregem, dat vorige week niet verder kwam dan een gelijkspel tegen Lokeren.

Bij Genk ontbreekt Koulibaly nog met een schorsing. Voor het overige heeft Been veel keuze. Julien Gorius start in het elftal ten koste van Hyland of Kumordzi. Zulte Waregem-coach Francky Dury deed een oproep aan de fans om massaal af te zakken naar de Cristal Arena in Genk. "Die extra steun maakt altijd een groot verschil voor de spelers", zei hij.

Wie wint deze partij volgens u? Waag er een gokje op bij UNIBET. Genk is favoriet. Als je 60 euro inzet op het feit dat de thuisploeg wint, kan je 111 euro verdienen. Een gokje op de bezoekers kan 240 euro opleveren. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws