kvmKV Mechelen
usgUnion SG
1-0
Datum: 16/05/2017 20:30
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 9
Stadion: Achter de Kazerne
Mechelen ziet "alles om er een mooie avond van te maken" en "Ivan Leko nog geen proficiat gewenst"

Volg KV Mechelen - Union LIVE op Voetbalkrant.com

Mechelen ziet "alles om er een mooie avond van te maken" en "Ivan Leko nog geen proficiat gewenst"
Foto: © photonews

Weten we na vanavond wie KRC Genk partij geeft in de finale van play-off 2? Het kan, maar Yannick Ferrera en zijn (vermoeide) troepen willen zich nog niet gewonnen geven.

Bij een zege van STVV uit bij Lierse en puntenverlies van KV Mechelen thuis tegen Union Saint-Gilloise krijgen we een Limburgse derby in de finale. Dat is nu al een zekerheid. En zelfs met een 6 op 6 voor Malinwa, kan het doelpuntensaldo nog in hun nadeel spelen.

Toch heeft Mechelen - dat het vanavond opnieuw zonder Kolovos, De Witte, Ninis en Moris moet zien te stellen - een duidelijk doel. Al was het maar om de blamage van speeldag 1 in het Koning Boudewijnstadion te doen vergeten. "Mathematisch is het ook nog mogelijk", aldus Ferrera in Het Nieuwsblad vooraf. "We gaan nog voor de finale, al hebben we het niet meer in eigen handen."

"Ons niveau tegen Standard was niet ons echte niveau, dat hoop ik nu terug te zien tegen Union. Goed weer, goed veld, de steun van onze supporters: alles is aanwezig om er een mooie avond van te maken." En dan hopen dat STVV niet wint, dan krijgen de Kakkers alvast een eerste finale op Stayen om de groep te winnen.

Wie pakt de punten? Verzilver je bonus van 200% tot 80 euro bij een juiste gok! De thuisploeg kan er meteen 144 euro van maken, de bezoekers zelfs een waanzinnige 258 euro!

Meer nieuws