Datum: 04/05/2019 20:30
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Olympische Stadion (Kiel)
Beerschot Wilrijk speelt voor prestige, blijft Westerlo in de running voor de leiderspositie?
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 0 reacties

Volg Beerschot Wilrijk - Westerlo op Voetbalkrant.com

Beerschot Wilrijk speelt voor prestige, blijft Westerlo in de running voor de leiderspositie?

Vanavond ontvangt Beerschot Wilrijk een andere ploeg uit 1B in groep A van play-off 2. De Ratten gaan daarin op zoek naar hun tweede overwinning, terwijl Westel nog aanspraak maakt op de groepswinst.

De ambitie van Bob Peeters was om tien punten te sprokkelen in play-off 2. De Kemphanen zitten al een negen stuks, dus tegen Beerschot Wilrijk kan die ambitie al worden voltrokken. Toch zal Westerlo niet voor een puntje spelen op het Kiel, want de groepswinst is nog steeds mogelijk.

Dat zit er voor Beerschot Wilrijk niet meer in, al zullen zij de fans op het Kiel graag nog eens een zege schenken. Westerlo kwam dit seizoen al twee keer op bezoek en tweemaal werd het 1-1.

Bij de Mannekes zijn Noubissi, Van den Bergh en Brogno er niet bij, Bob Peeters kan geen beroep doen op de geel geschorste Ghandri. Dit zijn de selecties van beide clubs:

Beerschot Wilrijk

Vanhamel, Lejoly, Nolle - Bourdin, Dom, Mboko, Prychynenko, Kesteleyn, Simons, Grisez - De Mets, Messoudi, Van Hyfte, Maes, Montiel, Bugridze, De Keersmaecker - Tissoudali, Vanzeir, Placca, Hoffer

Westerlo

Van Hout, Verbist, Van Langendonck - Biset, Dewaele, Corstjens, Antunes, Van den Bogaert, Van Genechten, Soumah, Janssens - Van Eenoo, De Schryver, Rommens - Petrov, Naessens, Abrahams, Brüls

Meer nieuws