Bij Oostende is ook Lombaerts nog uitgevallen met een rugblessure. STVV wil de groep nog winnen en mag dan geen uitschuiver maken.
Gezapig begin van de wedstrijd. Wie breekt de ban als eerste?
Oostende met een beetje druk, maar dat levert niks op voorlopig.
8
Goede voorzet van Sylla, maar er is niemand bij STVV klaar om de bal binnen te tikken en zo weg kans.
11
Tien minuten ver. Voor de duidelijkheid: STVV moet winnen om zijn kansen in de groep gaaf te houden.
14
Erg gezapig begin in Oostende
Veel kansen hebben we nog niet gezien in Oostende - STVV.
17
Nkaka heeft plots wat ruimte, maar de bal wordt nog in corner verwerkt. Die levert ook niks op.
20
Tomiyasu heeft heel wat vrijheid en tijd, maar Bataille redt zijn inzet nog van de lijn. Daar komt KVO goed weg.
23
Ook Charleroi heeft nog niet gescoord, dus voorlopig blijft alles bij het oude in de groep. STVV zou een goede zaak kunnen doen door zelf alvast te scoren, maar het is nog lang.
26
Plots kreeg STVV een strafschop, maar Sylla nam het cadeautje niet aan.
30
Halfuur ver, we wachten nog steeds op kansen. Het kabbelt echt verder.
34
Nog tien minuten tot de koffie. Wie breekt de ban? STVV drukt voorzichtig.
37

Goal
Doelpunt van Sindrit Guri (Onbekend Onbekend)
Plots is het 1-0. In een bijzonder kansarme eerste helft is het Guri die voor de 1-0 zorgt!
37

Goal
Doelpunt van Sindrit Guri (Bojan Nastic)
40
En daar is het al bijna 2-0! Opnieuw Guri, maar zijn kopbal is te zwak om Steppe te bedreigen.
43
Het lijkt erop dat de gemiste strafschop een impact heeft gehad op het spel van STVV. Ze zijn het noorden even kwijt en zullen na de rust uit een ander vaatje moeten tappen.
45
We krijgen er nog een minuutje bij in deze eerste helft. Guri opnieuw met een kopkans, maar over.

Scheidsrechter
Rust
KV Oostende - Sint-Truiden: 1-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
21:21
We gaan rusten met 1-0 aan de Kust. De thuisploeg kreeg wel een strafschop tegen, maar maakte het daarna goed.
46
Vervangen Yohan Boli
Ingevallen Cristian Ceballos

46
De bal rolt opnieuw in de Versluys Arena
De bal rolt opnieuw in de Versluys Arena. Marc Brys heeft gewisseld.
49
Charleroi is overigens gaan rusten met 0-1 en dus is het alle hens aan dek voor STVV.
52
STVV probeert meteen druk te zetten op de Kustboys, maar het komt er voorlopig niet door.
54
Endo met een prima kopkans, maar Dutoit is opnieuw bij de pinken en tikt uit zijn kooi!
57
De kansen stapelen zich nu stilaan op voor STVV, dat echt wel zijn best doet. Voorlopig zonder doelpunten.
59
Dutoit is sterk bezig!
Schot De Sart, redding van Dutoit opnieuw.
60
Vervangen Ibrahima Sankhon
Ingevallen Samuel Asamoah

61
Asamoah krijgt een halfuur om de ban te breken.
64
STVV blijft doordrukken, maar het kan voorlopig niet scoren. Nog een dikke 25 minuten.
67
Halfweg de tweede helft en het blijft 1-0. STVV maakt er eigenlijk bijzonder weinig van.
70
KV Oostende leunt achteruit, maar loert ook op de counter en komt er dan goed uit. Nkaka was erg dichtbij de 2-0!
73
KV Oostende drukt nu even door, STVV moet wijken. Is de energie op? Er zijn nieuwe mannen aan het opwarmen in ieder geval.