Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Volkswagenstadion
Hannover pakt eerste punten
Kristof Blomme

Hannover heeft gewonnen op het veld van Wolfsburg met 1-2. Brdaric zorgde voor beide bezoekende doelpunten. Dankzij deze overwinning pakt Hannover de eerste punten van het seizoen.

Hannover had in de eerste drie matchen van het seizoen geen enkel punt gepakt. Trainer Neururer werd dan ook vervangen door Heckings. Voor de rust viel er bijzonder weinig te beleven. Na tien minuten probeerde Stajner het van ver, maar hij was niet succesvol. Op het halfuur was de thuisploeg ook eens gevaarlijk via Hanke. De aanvaller kopte recht op Enke. Vijf minuten voor de pauze zette Stajner een goeie actie op. Zijn voorzet werd voor doel nipt gemist door Brdaric en Bruggink

De tweede helft begon stukken beter. Na amper vijf minuten legde Bruggink de bal goed terug met de kop en Brdaric knalde keihard binnen. Eén minuut later stond het alweer gelijk. Hanke zette Andersson in de wind en bediende Krzynowek, die niet aarzelde. Tien minuten later was het alweer raak voor de bezoekers. Stajner bracht het leer voor doel en daar stond opnieuw Brdaric. De trefzekere aanvaller moest onder Neururer nog tevreden zijn met een plaats op de tribune. Na dat doelpunt viel de partij weer stil. Enkel Hannover kon nu en dan nog eens dreigen via Stajner en Vinicius. Gescoord werd er echter niet meer, waardoor beide ploegen nu drie punten tellen na vier matchen.