Stadion: City of Manchester Stadium
Norwich en Man City delen de punten
Yves Dekoning
| 0 reacties

Manchester City is op eigen veld niet verder gekomen dan een gelijkspel (1-1) tegen Norwich. Voor Norwich was het al het zevende gelijkspel dit seizoen. Bovendien wachten ze nog steeds op hun allereerste zege.

Willo Flood bracht Manchester City na elf minuten spelen op voorsprong dankzij doelman Robert Green. Deze liet het schot van Flood door zijn handen glippen. City leek de wedstrijd in handen te hebben. Norwich kon nauwelijks voor enige dreiging zorgen.

De tweede helft was pas bezig toen Damien Francis kon profiteren van verwarring in de defensie van de thuisploeg. Hij maakte er totaal onverwacht 1-1 van. Hierna kregen beide ploegen enkele kansen, maar niemand kreeg de bal nog tegen de netten. In de slotfase kwam City nog sterk opzetten, maar Norwich hield stand.

Man City: James, Mills, Distin, Dunne (Onuoha 68), Jordan, Flood, Sibierski, Bosvelt, McManaman (Fowler 81), Shaun Wright-Phillips, Anelka.

Norwich: Green, Edworthy, Fleming, Charlton, Brennan, Holt, Jonson (Henderson 81), Francis, Huckerby, McKenzie (McVeigh 87), Svensson.

Toeschouwers: 42,803

Scheidsrechter: S Bennett (Kent).