Stadion: Weserstadion
Inter houdt Werder Bremen op draw
Maarten Vandenabeele
| 0 reacties

Inter behaalde een 1-1 gelijkspel in het Weserstadion van Werder Bremen en behoudt de leiding in groep G.

De Nerazzurri, zonder hun geschorste ster Adriano, bleven relatief gemakkelijk overeind. In de eerste helft kregen de toeschouwers weinig kansen te zien.

Na de pauze zat het spel vlug op de wagen. Na 3 minuten kreeg Bremen een strafschop na een heel twijfelachtige duwfout van Cruz op Magnin. Toldo kon de penalty van Ismaël niet uit zijn doel houden: 1-0.

Inter reageerde onmiddellijk. Stankovic lobde heerlijk op het doelhout maar de goed gevolgde en pas ingevallen Martins kon binnenknikken: 1-1.

Werder, dat bij deze stand nog niet zeker was van kwalificatie, ging op zoek naar het winnende doelpunt, maar Inter hield stand.