Stadion: Sükrü Saracoglu
Fenerbahçe wint spectaculaire wedstrijd
Anthony Van der Planken
| 0 reacties

Fenerbahçe heeft in een spectaculaire wedstrijd afstand genomen van Sevilla. De Turkse topclub won zijn heenwedstrijd in de tweede ronde van de Champions League met 3-2.

Fenerbahçe startte uitstekend aan de wedstrijd. Het kwam na een dik kwartier op voorsprong via Mateja Kezman. De Servische aanvaller kopte een voorzet van Boral tegen de netten. Lang duurde het Turkse feestje echter niet, want vijf minuten later verlengde Edu de bal in eigen doel: 1-1.

Toch liet Fenerbahçe de moed niet zakken. De Turkse inzet werd net na de rust beloond, Lugano scoorde de 2-1, alweer met het hoofd. Maar opnieuw hield de Turkse voorsprong niet lang stand, want Julien Escudé wist in de 66e minuut gelijk te maken.

Fenerbahçe leek vrede te moeten nemen met een gelijkspel, maar in de slotfase bezorgde Sentürk zijn team toch nog de zege. Een belangrijk doelpunt, want met de 3-2 heeft Fenerbahçe toch nog hoop op een verlengd Europees avontuur.