Stadion: Juventus Stadium
Bayern vlot naar halve finale
Fabian Morren
| 0 reacties

Bayern München heeft zich eenvoudig geplaatst voor de halve finales in de Champions League. De Duitse landskampioen won na de heenwedstrijd ook de return op het veld van Juventus.

Juventus moest minimaal twee keer scoren om nog te kunnen doorstoten naar de halve finales. Voor de rust waren er echter weinig kansen. Pirlo was er nog het dichtst met een vrije trap, maar Neuer hield zijn netten schoon.

Quagliarella was ook al dicht bij de openingstreffer, maar het had zomaar ook 0-1 kunnen staan. Arjen Robben zag zijn poging echter op de paal stranden. Het was maar uitsteln, want Mandzukic zorgde toch voor dat Duitse doelpunt. Na een rebound kopte hij het leer voorbij Buffon.

Juventus moest op dat moment al vier keer scoren. De Italiaanse veer was gebroken en in blessuretijd werd het nog 0-2. Op aangeven van Schweinsteiger scoorde Pizzaro.