Volg de match tussen België en San Marino live, samen met vele andere supporters.

1
België-San Marino: 0-0
1
België trapt de wedstrijd op gang
De bal rolt in het Koning Boudewijnstadion! Hoe lang moeten we wachten op het eerste doelpunt?
2
Daar is de eerste kans van de wedstrijd. Lukaku kan net niet bij een voorzet van Castagne.
3
Een nieuwe voorzet belandt via de zij van Lukaku maar net naast de kooi van Simoncini.
7
De Belgen monopoliseren zoals verwacht de bal. Het is wel nog wachten op een eerste grote kans.
9
Na een lang uitgesponnen aanval kan Vanaken uiteindelijk op doel trappen. Zijn schot gaat net naast.
10
Tielemans recupereert de bal net buiten de vijandige zestien en gooit de bal voor de goal. Het leer wordt nog net weggewerkt vooraleer Lukaku er zijn voet kan tegenzetten. De 1-0 lijkt niet lang meer te kunnen uitblijven.
11
Simoncini lost een zwak schot, waarna Lukaku de score lijkt te openen, maar de fase wordt afgefloten voor een overtreding op de bezoekende doelman.
13
Na een prima actie van Mertens trappen de bezoekers de bal in hoekschop. Die wordt kort gegeven, waarna een schot van Mertens richting eerste paal opnieuw in corner wordt gewerkt. Alles te herdoen.
18
In de heenwedstrijd hield San Marino 43 minuten stand. Lukt hen dat vandaag opnieuw?
19
Nieuwe hoekschop voor de Rode Duivels. Die belandt uiteindelijk bij Hazard, die maar net over trapt.
20:26
In de groep van de Belgen heeft Cyprus met 1-2 gewonnen op het veld van Kazachstan. Cyprus springt zo over de Kazachen naar plaats drie met tien op 21. Acht punten minder dan de Belgen, met nog drie wedstrijden te gaan.
23
San Marino overleeft eerste kwart
De eerste helft is halverwege en het scorebord geeft nog altijd 0-0 aan.
27
Castagne komt naar binnen en kopt maar net over de kooi van Simoncini.
28

Goal
Doelpunt van Romelu Lukaku (Youri Tielemans)
Lukaku maakt er net voor het half uur verstreken is 1-0 van. Het schot van de Duivelse spits lijkt houdbaar, maar gaat via de vijandige doelman toch tegen de touwen. Doelpunt nummer vijftig voor Romelu. Een goede zaak voor de Belgen én het goede doel. Hij had namelijk vijfduizend tickets voor het goede doel beloofd als hij zijn vijftigste zou maken.
31

Goal
Doelpunt van Nacer Chadli (Romelu Lukaku)
Het heeft even geduurd, maar nu zijn de duivels helemaal los. Drie minuten na het openingsdoelpunt van Lukaku krult Chadli de 2-0 tegen de netten.
35

Goal
Doelpunt van Cristian Brolli
Lukaku maakt er met zijn tweede van de avond 3-0 van. Als het doelpunt uiteindelijk aan de Belg wordt toegekend, want het zou ook om een owngoal kunnen gaan. In de heenwedstrijd stond het op dit moment nog 0-0, maar haalden de Belgen het met 0-4. Zijn we op weg naar een monsterscore?
39
De eerste helft is nog aan de gang en de Mexican wave gaat al door het stadion. De relatief saaie openingsfase is al lang vergeten.
41

Goal
Doelpunt van Romelu Lukaku (Eden Hazard)
De kans is groot dat Lukaku de 3-0 niet zal krijgen, maar nummer 51 is nu alleszins een feit. Lukaku trapt de bal hard richting tweede paal. 4-0.
43

Owngoal
Owngoal van Toby Alderweireld: -
Een kwartier na de 1-0 staat de forfaitscore al op het bord. Een schot van Alderweireld verdwijnt via een verdediger in doel. 5-0. Wat een onwaarschijnlijk kwartier!
45+1
We krijgen één minuut extra tijd.
45+1

Goal
Doelpunt van Youri Tielemans (Eden Hazard)
Wie dacht dat San Marino met een forfaitscore zou gaan rusten, komt bedrogen uit. We gaan rusten met een tennisscore. Tielemans trapt de 6-0 heerlijk tegen de netten.

Scheidsrechter
Rust
België - San Marino: 6-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.

46
Deel twee van de recordjacht is ingezet! Verbreekt België het record van de 10-1 en 9-0?
50
Na vijftig minuten moet Courtois een eerste keer een bal raken die niet van een ploegmaat komt. Hij vangt een kopballetje. De naam van de doelman van Real Madrid galmt meteen door het stadion.
51
 Gele kaart voor Dries Mertens

52
België kan zowaar eens counteren. Lukaku stuurt Hazard diep. Die trapt, maar ziet zijn schot in corner worden gewerkt.
55
België is opnieuw dicht bij nummer zeven. Simoncini werkt de bal met wat geluk in hoekschop.
57
Hazard moet en zal ook zijn doelpuntje meepikken. Hij versnelt opnieuw en krult maar net naast.
61
Vanaken verstuurt een heerlijke steekbal. Het schot van Mertens gaat tegen de paal. Nummer zeven hangt nu echt wel in de lucht.